Grote order ontvangen? Zorg dat u een aantal checks uitvoert

Lees in onze whitepaper hoe u de kwaliteit van uw klant controleert

Download gratis whitepaper

Laat u niet gek maken door een grote order 

Als een onbekende klant zich meldt met een mooie opdracht, is het verstandig eerst enkele checks uit te voeren voordat u ja zegt. U gaat er tijd en geld in steken en u wilt voorkomen dat ‘die hele mooie nieuwe klant’ u vervolgens laat zitten en de rekening niet betaalt.

In de top 5 van belangrijkste obstakels voor MKB-ers zorgen ‘onbetaalde nota’s voor de grootste onrust. 80% van de ondernemers heeft er mee te maken.

Bij 25% zijn de bedragen zo groot dat het voortbestaan van het bedrijf in het geding is. Kortom; realiseer u dat de kwaliteit van klanten verschilt. Zorg dat u daar zicht op heeft. Voer eerst een kritische controle uit voordat u zaken doet. Ga minimaal na hoe het is gesteld met hun betrouwbaarheid en kredietwaardigheid. Daarover schreven wij een whitepaper. Download deze gratis whitepaper door op bovenstaande knop te klikken.

Op deze manier helpt een kredietverzekering u

KLANTINFORMATIE

U krijgt toegang tot up-to-date informatie over het risico op wanbetaling binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

ALTIJD UW GELD

Uw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling door de dekking binnen de kredietverzekering. Geen zorgen meer dus over de betaling van uw facturen.

KANSEN BENUTTEN

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding. U heeft meer middelen om uw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s