Hoe kredietwaardig zijn uw klanten?

5 signalen dat uw klanten in zwaar weer verkeren

Voorkom afschrijving door onbetaalde facturen

Download whitepaper Gratis klantencheck aanvragen

Weet wanneer uw klanten in zwaar weer verkeren

U en uw afnemers. Al jaren een prima samenwerking. Nooit problemen. Tijdige levering, tijdige betaling. Vertrouwen voor de toekomst. Maar zelfs een betrouwbare zakenpartner kan in financiële problemen komen. En wat weet u eigenlijk van die nieuwe afnemer? Is die financieel zo stabiel als hij zich voordoet? 

Iedere keer dat uw bedrijf een factuur stuurt aan een klant, heeft u een kans dat deze niet wordt betaald. Dit leidt tot risico's voor de cashflow en winstgevendheid van uw bedrijf. Eén grote onbetaalde factuur kan ervoor zorgen dat de groei van uw bedrijf in gevaar komt of zelfs leidt tot faillissement van uw bedrijf. Wist u dat meer dan de helft van de faillissementen wordt veroorzaakt door niet betalende klanten? Goed debiteurenbeheer helpt u bij het krijgen van uw geld. Dit begint met het verzamelen van de juiste informatie over uw klanten. En de signalen ter herkennen als het dreigt mis te gaan. 

Download gratis onze whitepaper of check uw 3 belangrijkste klanten

In onze infographic geven wij u signalen waaraan u kunt herkennen dat uw klanten in zwaar weer kunnen verkeren. Download deze infographic gratis door op de button hierboven te klikken. Wilt u weten hoe het staat met de betaalrisico's van uw 3 belangrijkste klanten? Vraag dan nu de gratis klantencheck aan. U ontvangt gratis een rapport met de uitkomsten in uw mailbox. 

Waarom u kiest voor ons?

Toewijding

55.000+

klanten wereldwijd

Ervaring

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare basis

AA score

door Standard & Poor's

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze diensten

Download whitepaper Neem contact op