Kies de juiste Krediet­verzekering

Elke onbetaalde factuur is balen. U loopt daardoor omzet mis en de mogelijkheid te investeren. Met een kredietverzekering bent u hiertegen beschermd.

Neem contact op

Vanaf nu al uw facturen betaald
Dat kan met een krediet­verzekering!

Elk bedrijf wil groeien. Maar wel graag op een verantwoorde manier. Want alleen dan maakt groei uw organisatie sterker. Groeien en risico nemen gaan hand in hand. Het is de kunst om dat te balanceren. Een kredietverzekering is daarbij een nuttig instrument. Door betalingsrisico’s af te dekken, weet u zeker dat u uw facturen betaald krijgt. Zo heeft u de ruimte en zekerheid die u nodig heeft om toekomstplannen ook echt waar te maken. 

Welke kredietverzekering bij u past, hangs af van een aantal factoren. Hierover vertellen wij u graag meer op deze pagina, maar u kunt natuurlijk ook vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Betalen uw zakelijke klanten de facturen?

Doe nu de gratis klantencheck. Ontvang onze risicobeoordeling voor 3 klanten of prospects in uw mailbox.

Doe de klantencheck


Al vele tienduizenden ondernemers gingen u voor

Jan Willem Leeuwenburg, CEO bij L&M Rijnsburg:

Wij groeien hard en hebben ook die ambitie. Maar we weten ook, met nieuwe kansen komen ook risico's. De moederdagclausule in onze kredietverzekering zorgt ervoor dat we op de belangrijke piekmomenten in het jaar onze limieten tijdelijk met vijftig procent kunnen verhogen. Zo springen we direct in op de enorme vraag en omzetstijging.

Lees het hele verhaal van L&M Rijnsburg

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen.

Neem contact op

Het risico van wanbetaling is altijd aanwezig, zelfs als uw klanten gevestigde bedrijven zijn. Een kredietverzekering dekt de commerciële en politieke risico's waardoor uw vorderingen niet worden betaald. Gebruik onze kredietverzekering om de negatieve gevolgen van failliete klanten te verminderen en beheers debiteurenrisico's. We bewaken de financiële gezondheid van uw klanten en beoordelen hen met ons scoresysteem. U kiest handelslimieten om de omvang en frequentie van orders te beheersen die u van nieuwe of bestaande klanten accepteert. Wij bewaken de scores constant en informeren u over veranderingen vanwege financiële uitdagingen van uw klanten. U kunt uw handelslimieten aanpassen om kredietrisico's te beheersen. Onze incassodiensten ondersteunen uw eigen processen en optimaliseren betalingspercentages. Gebruik onze kredietverzekering om uw bank- en handelsrelaties te verbeteren.