Krediet­verzekering

Wilt u met een gerust hart uw omzet vergroten zonder zorgen over de betaling van uw facturen? Sluit dan een kredietverzekering af bij Euler Hermes.

Bekijk onze oplossingen Neem contact op

Veilig groeien met een krediet­verzekering

U wilt graag groeien, uw personeel tevreden houden en de toekomst van uw bedrijf veilig stellen. Maar u wilt uw groeiambities wel verantwoord realiseren. Een kredietverzekering kan u hierbij helpen. Een belangrijk onderdeel van een kredietverzekering is toegang tot onze uitgebreide kennis over bedrijven wereldwijd. Zo kiest u de juiste klanten om zaken mee te doen. Met onze informatie kunt u  namelijk beter inschatten of uw klant in staat is uw factuur op tijd te betalen. Hiermee voorkomt u financiële verliezen door onbetaalde facturen. Zo wordt ondernemen ineens een heel stuk leuker en veiliger!


Wat is een kredietverzekering?

KLANT INFORMATIE

U krijgt toegang tot onze database met informatie over de financiële gezondheid van uw klanten en prospects. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

INCASSO

Als u een kredietverzekering afsluit maakt u automatisch gebruik van onze incasso-afdeling. Zij gaan voor u achter uw geld aan op het moment dat uw klanten hun facturen niet betalen.

BETALING

Een kredietvezekering zorgt ervoor dat u toch uw geld krijgt als uw klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kunt u met een gerust hart uw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.

Kosten van een kredietverzekering

De kosten voor een kredietverzekering zijn afhankelijk van de keuze van het product. In sommige gevallen betaalt u een vaste pakketprijs, bijvoorbeeld als u kiest voor Simplicity of Trade4Sure. Voor de meest verkochte kredietverzekering, de Businesspolis, berekenen wij de premie als een percentage van uw omzet. Gewoonlijk is het percentage minder dan 1% van de omzet van uw bedrijf.

De prijs van uw kredietverzekering wordt bepaald door een aantal factoren, zoals:

  • Omzet van uw bedrijf.
  • De branche waarin u zakendoet
  • Het aantal afnemers en landen waarmee u handelt. 

Premiecheck aanvragen


Voor elk type bedrijf een kredietverzekering

Het is zaak om een kredietverzekering af te sluiten die past bij de aard en omvang van uw bedrijf. Of u nu zoekt naar meer zekerheid, kansen om uw conccurrenten voor te blijven of informatie om kansen te benutten. Wij bieden altijd een oplossing waarmee u verder kunt. Zo voorkomt u dat u teveel betaalt of te weinig risico afdekt.

Bekijk hier alle oplossingen

 

Al vele tienduizenden ondernemers gingen u voor. Lees hun ervaring.

Jan Willem Leeuwenburg, CEO bij L&M Rijnsburg:

Wij groeien hard en hebben ook die ambitie. Maar we weten ook, met nieuwe kansen komen ook risico's. De moederdagclausule in onze kredietverzekering zorgt ervoor dat we op de belangrijke piekmomenten in het jaar onze limieten tijdelijk met vijftig procent kunnen verhogen.

Lees het hele verhaal van L&M Rijnsburg

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen.

Neem contact op Gratis klantencheck aanvragen

Het risico van wanbetaling is altijd aanwezig, zelfs als uw klanten gevestigde bedrijven zijn. Een kredietverzekering dekt de commerciële en politieke risico's waardoor uw vorderingen niet worden betaald. Gebruik onze kredietverzekering om de negatieve gevolgen van failliete klanten te verminderen en beheers debiteurenrisico's. We bewaken de financiële gezondheid van uw klanten en beoordelen hen met ons scoresysteem. U kiest handelslimieten om de omvang en frequentie van orders te beheersen die u van nieuwe of bestaande klanten accepteert. Wij bewaken de scores constant en informeren u over veranderingen vanwege financiële uitdagingen van uw klanten. U kunt uw handelslimieten aanpassen om kredietrisico's te beheersen. Onze incassodiensten ondersteunen uw eigen processen en optimaliseren betalingspercentages. Gebruik onze kredietverzekering om uw bank- en handelsrelaties te verbeteren.