Krediet­verzekering

Elke onbetaalde factuur is balen. U loopt daardoor omzet mis en de mogelijkheid te investeren. Wij vertellen u graag hoe u dit kunt voorkomen en afschrijvingen kunt beperken.

Neem contact op

Vanaf nu al uw facturen betaald
Dat kan met een krediet­verzekering!

U wilt graag groeien, uw personeel tevreden houden en de toekomst van uw bedrijf veilig stellen. Maar u wilt uw ambities wel verantwoord realiseren. En precies op dat punt kan een kredietverzekering u helpen.

Een belangrijk onderdeel van een kredietverzekering is toegang tot onze uitgebreide KENNIS over meer dan 50 miljoen bedrijven wereldwijd. Zo kiest u de juiste klanten om zaken mee te doen. Met onze informatie kunt u  namelijk beter inschatten of uw klant in staat is uw factuur op tijd te betalen. En betaalt uw klant niet? Dan voeren wij voor u het INCASSO en VERGOEDEN WIJ DE SCHADE. Zo wordt ondernemen ineens een heel stuk leuker en veiliger!

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering vergoedt de schade die uw bedrijf oploopt als uw klant zijn facturen niet meer kan betalen. Een kredietverzekering geeft u dus zekerheid van betaling, waardoor u zelf niet in de problemen komt. Een kredietverzekering bestaat uit informatie, incasso en schadeuitkering. Heeft u dunne marges, klanten in het buitenland of concentratie in uw klantenbestand? Dan is een kredietverzekering een zeer waardevolle tool voor uw creditmanagement.

KLANT INFORMATIE

U krijgt toegang tot onze database met informatie over de financiële gezondheid van uw klanten en prospects. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

INCASSO

Als u een kredietverzekering afsluit maakt u automatisch gebruik van onze incasso-afdeling. Zij gaan voor u achter uw geld aan op het moment dat uw klanten hun facturen niet betalen.

BETALING

Een kredietvezekering zorgt ervoor dat u toch uw geld krijgt als uw klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kunt u met een gerust hart uw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.

Betalen uw zakelijke klanten de facturen?

Doe nu de gratis klantencheck. Ontvang onze risicobeoordeling voor 3 klanten of prospects in uw mailbox.

Doe de klantencheck


Al vele tienduizenden ondernemers gingen u voor

Jan Willem Leeuwenburg, CEO bij L&M Rijnsburg:

Wij groeien hard en hebben ook die ambitie. Maar we weten ook, met nieuwe kansen komen ook risico's. De moederdagclausule in onze kredietverzekering zorgt ervoor dat we op de belangrijke piekmomenten in het jaar onze limieten tijdelijk met vijftig procent kunnen verhogen. Zo springen we direct in op de enorme vraag en omzetstijging.

Lees het hele verhaal van L&M Rijnsburg

Wilt u weten wat een kredietverzekering kost?

Vraag dan nu vrijblijvend de premiecheck aan.

Premiecheck aanvragen

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen.

Neem contact op

Het risico van wanbetaling is altijd aanwezig, zelfs als uw klanten gevestigde bedrijven zijn. Een kredietverzekering dekt de commerciële en politieke risico's waardoor uw vorderingen niet worden betaald. Gebruik onze kredietverzekering om de negatieve gevolgen van failliete klanten te verminderen en beheers debiteurenrisico's. We bewaken de financiële gezondheid van uw klanten en beoordelen hen met ons scoresysteem. U kiest handelslimieten om de omvang en frequentie van orders te beheersen die u van nieuwe of bestaande klanten accepteert. Wij bewaken de scores constant en informeren u over veranderingen vanwege financiële uitdagingen van uw klanten. U kunt uw handelslimieten aanpassen om kredietrisico's te beheersen. Onze incassodiensten ondersteunen uw eigen processen en optimaliseren betalingspercentages. Gebruik onze kredietverzekering om uw bank- en handelsrelaties te verbeteren.