Krediet­verzekering

Elke onbetaalde factuur is balen. Je loopt daardoor inkomsten mis en jouw investeringsplannen lopen mogelijk gevaar. Met een kredietverzekering bescherm je jouw bedrijf hiertegen.

Vraag premiecheck aan Meer informatie aanvragen

Vanaf nu al jouw facturen betaald
Dat kan met een krediet­verzekering!

Je wilt graag groeien, het personeel tevreden houden en de toekomst van jouw bedrijf veilig stellen. Maar je wilt jouw ambities wel verantwoord realiseren. En precies op dat punt kan een kredietverzekering je helpen. Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant zijn facturen niet meer kan betalen. En dat kan jouw eigen bedrijf een hoop problemen voorkomen.

Heeft jouw bedrijf dunne marges, klanten in het buitenland of concentratie in het klantenbestand? Of wil je gewoon rustig kunnen slapen? Dan is een kredietverzekering een zeer waardevolle tool voor jouw debiteurenbeheer.

Gaan jouw zakelijke klanten wel betalen?

Doe nu onze gratis klantencheck en ontvang een risicobeoordeling van 3 klanten of prospects.


Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering vergoedt de schade die jouw bedrijf oploopt als een klant zijn facturen niet meer kan betalen. Een kredietverzekering geeft je dus zekerheid van betaling, waardoor jouw bedrijf zelf niet in de problemen komt. Een kredietverzekering bestaat uit informatie, incasso en dekking tegen schade door wanbetaling. Afhankelijk van het type kredietverzekering kies je voor 1 of meerdere onderdelen.

KLANT INFORMATIE

Je krijgt toegang tot onze database met informatie over de financiële gezondheid van jouw klanten en prospects. Zo weet je precies met wie je zakendoet in binnen- en buitenland.

INCASSO

Als je een kredietverzekering afsluit maak je automatisch gebruik van onze incasso-afdeling. Zij gaan achter jouw geld aan op het moment dat klanten hun facturen niet betalen.

DEKKING TEGEN SCHADE

Een kredietvezekering zorgt ervoor dat je toch jouw geld krijgt als klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kan je met een gerust hart jouw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.


Al vele tienduizenden ondernemers gingen je voor

Jan Willem Leeuwenburg, CEO bij L&M Rijnsburg:

Wij groeien hard en hebben ook die ambitie. Maar we weten ook, met nieuwe kansen komen ook risico's. De moederdagclausule in onze kredietverzekering zorgt ervoor dat we op de belangrijke piekmomenten in het jaar onze limieten tijdelijk met vijftig procent kunnen verhogen. Zo springen we direct in op de enorme vraag en omzetstijging.

Lees het hele verhaal van L&M Rijnsburg

Waarom je voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Wil je weten wat een kredietverzekering kost? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Vraag dan nu vrijblijvend de premiecheck aan of neem contact op voor meer informatie.

Premiecheck aanvragen Neem contact op

Het risico van wanbetaling is altijd aanwezig, zelfs als jouw klanten gevestigde bedrijven zijn. Een kredietverzekering dekt de commerciële en politieke risico's waardoor jouw vorderingen niet worden betaald. Gebruik onze kredietverzekering om de negatieve gevolgen van failliete klanten te verminderen en beheers debiteurenrisico's. We bewaken de financiële gezondheid van jouw klanten en beoordelen hen met ons scoresysteem. Je kiest handelslimieten om de omvang en frequentie van orders te beheersen die je van nieuwe of bestaande klanten accepteert. Wij bewaken de scores constant en informeren je over veranderingen vanwege financiële uitdagingen van jouw klanten. Je kunt jouw handelslimieten aanpassen om kredietrisico's te beheersen. Onze incassodiensten ondersteunen jouw eigen processen en optimaliseren betalingspercentages. Gebruik onze kredietverzekering om jouw bank- en handelsrelaties te verbeteren.