Kredietverzekering

Wilt u met een gerust hart uw omzet vergroten zonder zorgen over de betaling van uw facturen? Sluit dan een kredietverzekering af bij Euler Hermes.

Gratis klantencheck Neem contact op


Wat is een kredietverzekering?

KLANT INFORMATIE

U krijgt toegang tot onze database met informatie over de financiële gezondheid van uw klanten en prospects. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

INCASSO

Als u een kredietverzekering afsluit maakt u automatisch gebruik van onze incasso-afdeling. Zij gaan voor u achter uw geld aan op het moment dat uw klanten hun facturen niet betalen.

BESCHERMING

Met een kredietvezekering bent u gedekt tegen schade die u oploopt als uw klanten hun facturen niet betalen. Zo kunt u met een gerust hart uw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.

Veilig groeien met een kredietverzekering

U wilt graag groeien, uw personeel tevreden houden en de toekomst van uw bedrijf veilig stellen. U weet ook dat risico's horen bij ondernemerschap. En dus wilt u uw groeiambities wel verantwoord realiseren. Bijvoorbeeld door uw debiteurenrisico af te dekken. 

Een kredietverzekering kan u hierbij helpen. Een belangrijk onderdeel van een kredietverzekering is toegang tot onze uitgebreide kennis over bedrijven wereldwijd. Zo kiest u de juiste klanten om zaken mee te doen. Met onze informatie kunt u  namelijk beter inschatten of uw klant in staat is uw factuur op tijd te betalen. Hiermee voorkomt u financiële verliezen door onbetaalde facturen. Een ander voordeel van een kredietverzekering is dat u gebruikt maakt van onze professionele incassoservice. En lukt het ook ons niet te incasseren? Dan betalen wij u de factuur uit.

 

Lees hoe de kredietverzekering ondernemers helpt hun groeiambities veilig te realiseren

Jan Willem Leeuwenburg, CEO bij L&M Rijnsburg:

Wij groeien hard en hebben ook die ambitie. Maar we weten ook, met nieuwe kansen komen ook risico's. De moederdagclausule in onze kredietverzekering zorgt ervoor dat we op de belangrijke piekmomenten in het jaar onze limieten tijdelijk met vijftig procent kunnen verhogen.

Lees het hele verhaal van Jan Willem


Kom vandaag nog in actie en informeer naar onze mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Het risico van wanbetaling is altijd aanwezig, zelfs als uw klanten gevestigde bedrijven zijn. Een kredietverzekering dekt de commerciële en politieke risico's waardoor uw vorderingen niet worden betaald. Gebruik onze kredietverzekering om de negatieve gevolgen van failliete klanten te verminderen en beheers debiteurenrisico's. We bewaken de financiële gezondheid van uw klanten en beoordelen hen met ons scoresysteem. U kiest handelslimieten om de omvang en frequentie van orders te beheersen die u van nieuwe of bestaande klanten accepteert. Wij bewaken de scores constant en informeren u over veranderingen vanwege financiële uitdagingen van uw klanten. U kunt uw handelslimieten aanpassen om kredietrisico's te beheersen. Onze incassodiensten ondersteunen uw eigen processen en optimaliseren betalingspercentages. Gebruik onze kredietverzekering om uw bank- en handelsrelaties te verbeteren.