Kredietverzekering

Veilig ondernemen is geen gok. Maak uw groeiambities waar met de kracht van onze unieke informatie-database.

Neem contact op Vind de juiste oplossing

Wat is een kredietverzekering?

Geen enkel bedrijf zit erop te wachten: facturen die niet betaald worden. Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen non-betaling van facturen. U ontvangt informatie over de financiële gezondheid van uw klant, professionele incasso en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Op die manier blijft uw cashflow gewaarborgd en vermindert u de risico's. Want zeg nu zelf, u wilt toch liever niet gokken met uw bedrijf?

Benieuwd naar de financiële gezondheid van uw klanten?
Doe de gratis kredietwaardigheidscheck! 

Veilig zakendoen met een kredietverzekering

VOORKOM

Toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

BESCHERM

Uw vorderingen zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. De kracht van uw bedrijf komt tot uiting voor banken en investeerders.

GROEI

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding. U heeft meer middelen om uw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Het risico van wanbetaling is altijd aanwezig, zelfs als uw klanten gevestigde bedrijven zijn. Een kredietverzekering dekt de commerciële en politieke risico's waardoor uw vorderingen niet worden betaald. Gebruik onze kredietverzekering om de negatieve gevolgen van failliete klanten te verminderen en beheers debiteurenrisico's. We bewaken de financiële gezondheid van uw klanten en beoordelen hen met ons scoresysteem. U kiest handelslimieten om de omvang en frequentie van orders te beheersen die u van nieuwe of bestaande klanten accepteert. Wij bewaken de scores constant en informeren u over veranderingen vanwege financiële uitdagingen van uw klanten. U kunt uw handelslimieten aanpassen om kredietrisico's te beheersen. Onze incassodiensten ondersteunen uw eigen processen en optimaliseren betalingspercentages. Gebruik onze kredietverzekering om uw bank- en handelsrelaties te verbeteren.