Kredietverzekering

Wat gebeurt er als uw belangrijkste klant failliet gaat? Komt u zelf in de problemen? Of wilt u schade voorkomen? Sluit dan een kredietverzekering af.

Doe de gratis klantencheck Vind de juiste oplossing

Wat is een kredietverzekering?

Geen enkel bedrijf zit erop te wachten: facturen die niet betaald worden. Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen non-betaling van facturen. U ontvangt informatie over de financiële gezondheid van uw klant, professionele incasso en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Op die manier blijft uw cashflow gewaarborgd en vermindert u de risico's. Want zeg nu zelf, u wilt toch over een aantal jaar ook nog steeds bestaan?

Benieuwd naar wat een kredietverzekering voor uw bedrijf kan betekenen ?Bekijk onze oplossingen of maak een vrijblijvende afspraak

Waarom een kredietverzekering afsluiten?

KLANTINFORMATIE

U krijgt toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

Uw vorderingen zijn beschermd tegen wanbetaling en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. Geen zorgen meer dus over de betaling van uw facturen.

GROEIKANSEN

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding. U heeft meer middelen om uw omzet te vergroten met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden
voor uw bedrijf te bespreken

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen.

Neem contact met ons op Doe de gratis klantencheck

Het risico van wanbetaling is altijd aanwezig, zelfs als uw klanten gevestigde bedrijven zijn. Een kredietverzekering dekt de commerciële en politieke risico's waardoor uw vorderingen niet worden betaald. Gebruik onze kredietverzekering om de negatieve gevolgen van failliete klanten te verminderen en beheers debiteurenrisico's. We bewaken de financiële gezondheid van uw klanten en beoordelen hen met ons scoresysteem. U kiest handelslimieten om de omvang en frequentie van orders te beheersen die u van nieuwe of bestaande klanten accepteert. Wij bewaken de scores constant en informeren u over veranderingen vanwege financiële uitdagingen van uw klanten. U kunt uw handelslimieten aanpassen om kredietrisico's te beheersen. Onze incassodiensten ondersteunen uw eigen processen en optimaliseren betalingspercentages. Gebruik onze kredietverzekering om uw bank- en handelsrelaties te verbeteren.