Krediet­verzekering aanvragen

Voorkom de gevolgen van onbetaalde facturen.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Met een kredietverzekering bent u zeker van uw geld!

Levert u op krediet aan uw klanten? Dan loopt ook u het risico dat een klant zijn facturen niet meer kan betalen. Helaas, het is waar: meer dan 80% van de ondernemers in Nederland krijgt er wel eens mee te maken. En dat is natuurlijk flink balen! Een kredietverzekering vergoedt de schade die uw bedrijf oploopt als uw zakelijke klant financieel in de problemen komt. En dat is fijn, want zo komt u zelf niet in de problemen. Een kredietverzekering bestaat uit informatie, incasso en schadeuitkering.

KLANT INFORMATIE

U krijgt toegang tot onze database met informatie over de financiële gezondheid van uw klanten en prospects. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

INCASSO

Als u een kredietverzekering afsluit maakt u automatisch gebruik van onze incasso-afdeling. Zij gaan voor u achter uw geld aan op het moment dat uw klanten hun facturen niet betalen.

BETALING

Een kredietvezekering zorgt ervoor dat u toch uw geld krijgt als uw klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kunt u met een gerust hart uw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie 
of maak een vrijblijvende afspraak.

Kies ook voor de beste kredietverzekeraar van Nederland

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s