Een kredietverzekering afsluiten

De 10 belangrijkste redenen waarom u voor een kredietverzekering kiest

Hoe werkt een kredietverzekering? Neem contact op

Top 10 redenen voor het afsluiten van een kredietverzekering

Veel bedrijven denken dat zij voor de goede en jarenlange trouwe klanten eigenlijk geen kredietverzekering nodig hebben. De achterliggende gedachte zou zijn dat deze klanten toch wel betalen. Toch moeten bedrijven zich realiseren dat het betaalgedrag van bedrijven zomaar ineens kan veranderen, zelf in economisch goede tijden. De toekomst is nu eenmaal niet altijd te voorspellen. Wij zetten de positieve aspecten van de kredietverzekering voor u op een rijtje.

  1. Veilige groei van uw omzet door strategische keuzes bij nieuwe en bestaande klanten in binnen- en buitenland.

  2. Verbetering van uw klantrelaties omdat u klantvriendelijkere betaalafspraken kunt maken, vanwege de dekkingsgarantie vanuit de kredietverzekering.

  3. Optimaliseer uw cashflow & winstgevendheid door het verlagen van debiteurenrisico's en afschrijvingen.

  4. Toegang tot meer kennis en informatie over de kredietwaardigheid van uw klanten en prospects.

  5. Betere financieringsmogelijkheden (vaak tegen gunstigere tarieven) omdat verzekerde vorderingen vertaald worden naar een veilig onderpand door banken en kredietverstrekkers.

  6. Concurrerende voorwaarden, ook in het buitenland zodat u (meer) kunt verkopen op de buitenlandse markten.

  7. Verbetert de efficiëntie van uw creditmanagementteam door gebruikt te maken van de uitgebreide bronnen binnen de kredietverzekering.

  8. Beheer uw risicovolle vorderingen eenvoudig door 24/7 online toegang tot en inzicht in de financiële draagkracht van uw klanten.

  9. Snellere inkomsten met maximaal gedekte levering door eenvoudig proces goedkeuring kredietlimieten.

  10. Zorgt voor een goede nachtrust wetende dat uw risico's verzekerd zijn en uw betalingen gegarandeerd.

 

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden
voor uw bedrijf te bespreken

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Ontdek alle voordelen van een kredietverzekering en neem direct contact met ons op

Neem contact op Hoe goed kent u uw klanten? Gebruik de gratis check!

Late betalingen behoren nu eenmaal tot het bedrijfsleven, maar zijn een tijdsverspilling en veroorzaken stress. Als facturen niet op tijd worden betaald, kan dit ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor de financiële stabiliteit van uw bedrijf. De oplossing is te vertrouwen op professionele diensten ter ondersteuning van uw eigen debiteurenbeheer. Wij bieden een breed aanbod kredietverzekeringen zodat u met vertrouwen zaken kunt doen. Waardevolle informatie en analyses zijn onderdeel van onze service, waarbij u uw eigen handelslimieten kunt vaststellen en zich kunt richten op de beste potentiële klanten. Bij non-betaling bieden wij een scala aan diensten voor het innen van uw vorderingen, terwijl u goede relaties met uw klanten behoudt. Dankzij onze kennis van landen en markten kunnen wij namens u overal contact opnemen met en onderhandelen over een schuld van elke klant. Met behulp van bewezen processen kunt u veilig overeenkomsten sluiten met uw klanten en uw vorderingen innen.