Direct een krediet­verzekering afsluiten

Kies voor Euler Hermes en ga voor vertrouwen, ervaring en partnership.

Zo werkt een kredietverzekering Direct afsluiten

Uw keuze voor een krediet­verzekering van Euler Hermes 

Gedurende het jaar neemt u diverse beslissingen over nieuwe en bestaande klanten. U gebruikt hierbij financiële tools die meer zekerheid aan uw plannen toevoegen. En u bent eruit: een kredietverzekering gaat u hierbij verder helpen. 

En precies op dat gebied kunnen wij u helpen. Met onze kredietverzekering kiest u de beste klanten en markten voor uw bedrijf, verbetert u uw financiële gezondheid en beschermt u uw cashflow tegen onbetaalde facturen. U kunt op uw klantenbestand laten groeien of een nieuwe markt aanboren. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij uw partner om met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s

Wacht niet af tot uw klant zijn factuur niet betaalt.

Vul onderstaand formulier in en wij nement contact met u op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Late betalingen behoren nu eenmaal tot het bedrijfsleven, maar zijn een tijdsverspilling en veroorzaken stress. Als facturen niet op tijd worden betaald, kan dit ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor de financiële stabiliteit van uw bedrijf. De oplossing is te vertrouwen op professionele diensten ter ondersteuning van uw eigen debiteurenbeheer. Wij bieden een breed aanbod kredietverzekeringen zodat u met vertrouwen zaken kunt doen. Waardevolle informatie en analyses zijn onderdeel van onze service, waarbij u uw eigen handelslimieten kunt vaststellen en zich kunt richten op de beste potentiële klanten. Bij non-betaling bieden wij een scala aan diensten voor het innen van uw vorderingen, terwijl u goede relaties met uw klanten behoudt. Dankzij onze kennis van landen en markten kunnen wij namens u overal contact opnemen met en onderhandelen over een schuld van elke klant. Met behulp van bewezen processen kunt u veilig overeenkomsten sluiten met uw klanten en uw vorderingen innen.