Geen zorgen meer over betaling van facturen bij export

Informeer vandaag nog naar onze exportkredietverzekering

Neem contact op Bel direct: 073 688 96 76

Benut uw kansen in het buitenland met onze export­kredietverzekering

Als u exporteert legt u betaalafspraken vast in een overeenkomst. Maar hoe goed kent u die nieuwe klant overzees eigenlijk? En hoe ver kunt u vooruit kijken naar de politieke en econmische ontwikkelingen in het land van herkomst van uw klant? Bij export is het daarom vaak een goed idee een exportkredietverzekering af te sluiten. Zodat u verzekerd bent van betaling. 

Zelfs voor transacties met een geconfirmeerde Letter of Credit is zo'n exportkredietverzekering een belangrijke vorm van (extra) zekerheid. Bijvoorbeeld voor uitsluiting van het fabricagerisico. 

3 voordelen om een exportkredietverzekering af te sluiten

Ken uw klanten

Hoe ‘verder’ u in het buitenland zaken doet, hoe moeilijker u de financiële kracht van de handelspartner kunt inschatten. Onze unieke database geeft u uitgebreide en up-to-date informatie.

Bescherm uw liquiditeit

In andere landen is de betalingsmoraal vaker slechter. Reserves, die een deel van uw kapitaal vormen, hoeven bij een schade niet te worden aangesproken. Deze betaalt uw kredietverzekering uit.

Toegang tot krediet

Het verzekeren van het debiteurenrisico geeft uw bank een grotere zekerheid. Dit kan zorgen voor toegang tot extra krediet of zelfs betere voorwaarden bij financiering.

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s