Kredietverzekering voor het Grootbedrijf

Kredietverzekering voor het Grootbedrijf

Gebruik onze kredietverzekering om jouw bedrijf te laten groeien en jouw  cashflow te beschermen
Neem contact op

Krediet­verzekering als belangrijke tool voor credit­management Grootbedrijf

Een kredietverzekering helpt bedrijven grip te krijgen op hun klantenbestand en de toekomst. Met de kracht van onze unieke informatie­database maakt u weloverwogen beslissingen over nieuwe klanten en markten. En gaat het toch mis dan biedt de krediet­verzekering u bescherming. Uw handelsvorderingen zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. Zo kunt u veilig werken aan uw groeiambities en uw investeerders en bank geruststellen.

Onderstaand een greep uit ons aanbod voor het Grootbedrijf
Wil je jouw bedrijf inschrijven op langlopende projecten of contracten? Maar maak jij je zorgen over tijdige betaling van de (deel)facturen? Onze kredietverzekering CoverOne helpt je hierbij.
Meer info
Deze verzekering biedt een niet-annuleerbare dekking op 1 speci­fieke klant.
Met een single risk bescherm je jouw onderneming tegen het verlies dat kan ontstaan als jouw belangrijkste afnemer failliet gaat. Deze verzekering wordt specifiek ingericht op deze belangrijke debiteur.
Meer info
Ben je klant bij de Rabobank? Kijk dan eens bij onze speciale Rabobank kredietverzekeringen.
Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Je krijgt toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen jouw klantenbestand. Zo maak je verantwoorde keuzes voor de groei van jouw klantenporefeuille.  
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Je schat vooraf je risico's in en bent verzekerd tegen schade als je klant de factuur niet betaalt. Zo kan jij op krediet leveren waar jouw concurrent dat misschien niet altijd kan.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Met een kredietverzekering verminder je 'slecht risico’ en in je jouw facturen sneller om financiële voordelen te krijgen. Dit kan je ook helpen bij de onderhandelingen met jouw bank of investeerder.
Informatie of afspraak maken