Krediet­verzekering voor het groot­bedrijf

Gebruik onze kredietverzekering om uw bedrijf te laten groeien en uw cashflow te beschermen

Neem contact op

Krediet­verzekering als belangrijke tool voor optimaal credit­management

Een kredietverzekering helpt bedrijven grip te krijgen op hun klantenbestand en de toekomst. Met de kracht van onze unieke informatie­database maakt u weloverwogen beslissingen over nieuwe klanten en markten. En gaat het toch mis dan biedt de krediet­verzekering u bescherming. Uw handelsvorderingen zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. Zo kunt u veilig werken aan uw groeiambities en uw investeerders en bank geruststellen.

Profiteer van alle voordelen van onze kredietverzekering

INFORMATIE

Toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo doet u veilig en verantwoord zaken in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

Uw handelsvorderingen zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. De kracht van uw bedrijf komt tot uiting voor banken, accountants en investeerders.

GROEI

Identificeer kansen voor groei en uitbreiding. U heeft meer middelen voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem contact op Offerte aanvragen

Als directeur of manager van een middelgroot bedrijf wordt u geconfronteerd met uitdagingen zoals het vaststellen van kredietvoorwaarden voor bestaande en nieuwe klanten en het beheersen van wanbetalingsrisico's. Dat kan complex en tijdrovend zijn. Verminder de benodigde tijd en zie de voordelen van onze programma's die het wanbetalingsrisico beheersen als u verder wilt groeien. De Businesspolis biedt u de ondersteuning van Euler Hermes, een van de belangrijkste spelers voor kredietverzekering, garanties en fraudeverzekering. Wij bieden diverse diensten afgestemd op de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven. Wij werken samen met multinationals en zijn op vele plaatsen ter wereld vertegenwoordigd. Met ons hebt u krijgt tot realtime informatie over uw bestaande en potentiële klanten. Met onze ondersteuning kunt u zich met vertrouwen richten op uitbreiding van uw bedrijf.