Veilig zakendoen met een kredietverzekering

Lees hoe een kredietverzekering u de zekerheid geeft die u zoekt om uw bedrijf te laten groeien

Download gratis whitepaper

Elk bedrijf wil groeien. Dit geeft u de mogelijkheid om te investeren, uw personeel blijft gemotiveerd en u bouwt aan de toekomst. Maar groei gaat hand in hand met risico's. Kunnen uw leveranciers uw groei nog bijbenen? En als u een paar mooie klanten heeft binnengehaald, hoe groot is dan het risico dat deze klanten hun facturen kunnen betalen. Veel bedrijven denken ook dat zij voor de loyale klanten eigenlijk geen kredietverzekering nodig hebben. Het idee bestaat dat deze klanten toch wel betalen, vanwege de jarenlange relatie. Toch moeten bedrijven zich realiseren dat het betaalgedrag van bedrijven zomaar ineens kan veranderen, zelf in economisch goede tijden. 

Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die u zelf kunt nemen om u hiertegen te beschermen. Bijvoorbeeld het afsluiten van een kredietverzekering. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee! Om u hierbij te helpen schreven wij een whitepaper. Hierin zetten wij de belangrijkste voordelen van de kredietverzekering voor u op een rijtje. Download deze whitepaper nu gratis door op bovenstaande button te klikken


Wat is een kredietverzekering?

KLANT INFORMATIE

U krijgt toegang tot onze database met informatie over de financiële gezondheid van uw klanten en prospects. Zo weet u precies met wie u zakendoet in binnen- en buitenland.

INCASSO

Als u een kredietverzekering afsluit maakt u automatisch gebruik van onze incasso-afdeling. Zij gaan voor u achter uw geld aan op het moment dat uw klanten hun facturen niet betalen.

BETALING

Een kredietvezekering zorgt ervoor dat u toch uw geld krijgt als uw klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kunt u met een gerust hart uw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.


Voor elk type bedrijf een kredietverzekering

Het is zaak om een kredietverzekering af te sluiten die past bij de aard en omvang van uw bedrijf. Of u nu zoekt naar meer zekerheid, kansen om uw conccurrenten voor te blijven of informatie om kansen te benutten. Wij bieden altijd een oplossing waarmee u verder kunt. Zo voorkomt u dat u teveel betaalt of te weinig risico afdekt.

Bekijk hier alle oplossingen

Waarom u voor ons kiest?

Wereldwijde marktleider

50+

aanwezigheid in landen wereldwijd

Voorspellende inzichten

40 miljoen

bedrijven in onze database

Betrouwbare partner

AA

score Standard & Poor’s