Krediet­verzekering voor het MKB

Onbetaalde facturen vanaf nu verleden tijd

Doe de Klantencheck Neem contact op

Met een kredietverzekering weet u het zeker!
Geen verrassingen meer over onbetaalde facturen.

Gefeliciteerd! Uw verkoopafdeling haalt een nieuwe order binnen. Fantastisch nieuws, maar u wilt natuurlijk wel zeker weten dat deze klant de factuur betaalt. Met een kredietverzekering van Euler Hermes heeft u hierover geen zorgen meer. Want betaalt uw klant niet, dan keren wij aan u de schade uit. 

  • Verzekerd tegen schade door onbetaalde facturen
  • Professionele incassoservice
  • Voor binnen- en buitenlandse klanten

Er zijn verschillende soorten kredietverzekeringen. Dit is afhankelijk van wat u wilt verzekeren en welke risico's u zelf wilt lopen. U kunt ervoor kiezen om slechts af en toe een factuur te verzekeren. Het is ook mogelijk om uw hele omzet te verzekeren. De keuze is aan u, maar we adviseren u hier natuurlijk graag over. 

 

Waarom het MKB kiest voor een kredietverzekering

DUIDELIJK

Eenvoudige processen helpen uw kredietverzekering makkelijk te begrijpen en te beheren. Onze zekerheid helpt uw business veilig en verantwoord te groeien.

EENVOUDIG

Deze kredietverzekering werkt zeer eenvoudig en vraagt geen aanpassingen aan uw huidige debiteurenbeheer. Zo kunt u veilig op krediet verkopen om de concurrentie lokaal of op exportmarkten voor te blijven.

SNEL

Onmiddellijke en gegarandeerde dekking geeft u controle over uw vorderingen en beschermt uw cashflow. Krijg daarmee toegang tot gunstigere voorwaarden van banken en andere kredietverleners.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem contact op Offerte aanvragen

Als ondernemer probeert u constant om uw bedrijf uit te bouwen. Elke dag neemt u beslissingen waarbij u het evenwicht probeert te bewaren tussen het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en het beheersen van risico's. Als een klant niet betaalt, kunnen de gevolgen ernstig zijn – zelfs het voortbestaan van uw bedrijf kan gevaar lopen. Als een belangrijke speler voor kredietverzekering en garanties werken wij nauw samen met kleine en middelgrote bedrijven die in groei investeren. Wij hebben naar uw behoeften geluisterd en bieden nu verzekeringspolissen aan zoals u die wilt. Simplicity is een voorbeeld van een kredietverzekering voor ondernemers die risico’s professioneel willen beheersen en hun bedrijf met vertrouwen willen groeien. Een korte en eenvoudige aanvraagprocedure maakt het nog gemakkelijker. Standaard prijzen betekenen dat u snel de kosten voor uw bedrijf kunt berekenen en de waarde ervan ziet.