Krediet­verzekering voor het MKB

Onbetaalde facturen vanaf nu verleden tijd

Doe de Klantencheck Neem contact op

Met een kredietverzekering weet je het zeker!
Geen verrassingen meer door onbetaalde facturen

Gefeliciteerd! De verkoopafdeling haalde een nieuwe order binnen. Fantastisch nieuws, maar je wilt natuurlijk wel zeker weten dat deze klant de factuur betaalt. Met een kredietverzekering van Euler Hermes heb je hierover geen zorgen meer. Want betaalt jouw klant niet, dan keren wij aan jou de schade uit. Heb je meer behoefte aan financiële informatie over jouw klanten of wil je slechts incidenteel een factuur verzekeren? Dat is ook mogelijk.  De keuze is aan jou, maar we adviseren je hier natuurlijk graag over. 

 

Waarom het MKB kiest voor een kredietverzekering

RUST & VERTROUWEN

Een kredietverzekering vergoedt de schade als jouw klant niet betaalt. Zo geeft de kredietverzekering je de rust en de ruimte om te werken aan jouw groeiambities.

CONCURRENTIE­VOORDEEL

Je beheert jouw kredietverzekering eenvoudig online via MyEH. Zo kan je veilig en snel op krediet verkopen, waar jouw concurrenten dat misschien wel niet altijd kunnen.

MEER CASHFLOW

Met een kredietverzekering beschik je sneller over jouw geld en bescherm je jouw bedrijf tegen schade. Dit zorgt vaak ook voor gunstigere voorwaarden van banken en andere kredietverleners.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem contact op Offerte aanvragen

Als ondernemer probeert u constant om uw bedrijf uit te bouwen. Elke dag neemt u beslissingen waarbij u het evenwicht probeert te bewaren tussen het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en het beheersen van risico's. Als een klant niet betaalt, kunnen de gevolgen ernstig zijn – zelfs het voortbestaan van uw bedrijf kan gevaar lopen. Als een belangrijke speler voor kredietverzekering en garanties werken wij nauw samen met kleine en middelgrote bedrijven die in groei investeren. Wij hebben naar uw behoeften geluisterd en bieden nu verzekeringspolissen aan zoals u die wilt. Simplicity is een voorbeeld van een kredietverzekering voor ondernemers die risico’s professioneel willen beheersen en hun bedrijf met vertrouwen willen groeien. Een korte en eenvoudige aanvraagprocedure maakt het nog gemakkelijker. Standaard prijzen betekenen dat u snel de kosten voor uw bedrijf kunt berekenen en de waarde ervan ziet.