Krediet­verzekering voor het MKB

Eenvoudiger zakendoen, uw winstgevendheid verbeteren en uw bedrijf laten groeien

Gratis Klantencheck aanvragen Neem contact op

Zakendoen zonder zorgen met onze speciale MKB kredietverzekeringen

Uw verkoopafdeling haalt een mooie nieuwe order binnen. Fantastisch nieuws, maar u wilt natuurlijk wel zeker weten dat deze klant zijn factuur betaalt. Met een kredietverzekering heeft u vanaf nu geen zorgen meer over betaling van uw facturen en incasso.

Speciaal voor het MKB ontwikkelden wij een eenvoudige krediet­verzekering met altijd dekking: Simplicity. Zo bespaart u tijd bij uw debiteurenbeheer. En kunt u zich richten op wat u het best doet: uw bedrijf veilig laten groeien. Heeft u maatwerk nodig, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor onze maatwerk kredietverzekering Businesspolis. 

 

Voorsprong voor MKB bedrijven met onze kredietverzekering

DUIDELIJK

Eenvoudige processen helpen uw kredietverzekering makkelijk te begrijpen en te beheren. Onze zekerheid helpt uw business veilig en verantwoord te groeien.

EENVOUDIG

Deze kredietverzekering werkt zeer eenvoudig en vraagt geen aanpassingen aan uw huidige debiteurenbeheer. Zo kunt u veilig op krediet verkopen om de concurrentie lokaal of op exportmarkten voor te blijven.

SNEL

Onmiddellijke en gegarandeerde dekking geeft u controle over uw vorderingen en beschermt uw cashflow. Krijg daarmee toegang tot gunstigere voorwaarden van banken en andere kredietverleners.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem contact op Offerte aanvragen

Als ondernemer probeert u constant om uw bedrijf uit te bouwen. Elke dag neemt u beslissingen waarbij u het evenwicht probeert te bewaren tussen het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en het beheersen van risico's. Als een klant niet betaalt, kunnen de gevolgen ernstig zijn – zelfs het voortbestaan van uw bedrijf kan gevaar lopen. Als een belangrijke speler voor kredietverzekering en garanties werken wij nauw samen met kleine en middelgrote bedrijven die in groei investeren. Wij hebben naar uw behoeften geluisterd en bieden nu verzekeringspolissen aan zoals u die wilt. Simplicity is een voorbeeld van een kredietverzekering voor ondernemers die risico’s professioneel willen beheersen en hun bedrijf met vertrouwen willen groeien. Een korte en eenvoudige aanvraagprocedure maakt het nog gemakkelijker. Standaard prijzen betekenen dat u snel de kosten voor uw bedrijf kunt berekenen en de waarde ervan ziet.