Kredietverzekeringen voor Multinationals
   

Kredietverzekering voor
multinationals

Kredietrisicomanagement op maat geeft jou vertrouwen in een complexe wereld. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan eens een orienterend gesprek aan.

Maatwerk kredietrisico management programma's voor Multinationals

Speciaal voor multinationals hebben wij een team klaar staan dat zich specifiek richt op de behoeftes van multinationals. Zij bieden een unieke portfolio van diensten om je te helpen in het beheer van uw kredietrisico, verbeteren van de balanspositie en verzekeren van uw uitstaande vorderingen. De combinatie van een kwalitatief goede service en expertise in lokale markten maakt het multinationals mogelijk om verliezen van handelsvorderingen te minimaliseren.

Verbeter jouw cashflow positie en bevorder de toegang tot financiering van jouw werkkapitaal met een van onze oplossingen.  

Waarom multinationals een kredietverzekering afsluiten?

Als wereldmarktleider en met een AA score van Standard & Poor's hebben wij de expertise in huis om je de juiste diensten aan te bieden, ongeacht jouw locatie en bedrijfsmodel.
Wij stemmen onze programma's af op jouw specifieke handelsrisico's en bedrijfsprocessen. Je krijgt wereldwijd toegang tot onze lokale teams van experts.
Met een kredietverzekering verbeter je jouw cashflow en bevorder je de toegang tot financiering van jouw werkkapitaal. 
Onderstaand een greep uit ons aanbod voor Multinationals:
 
Een kredietverzekering voor multinationals die zich willen beschermen tegen uitzonderlijke kredietverliezen.
Deze verzekering heeft niet-annuleerbare kredietlimieten en landspecifieke limieten voor 12 maanden. Je bepaalt zelf de hoogte van uw zelfbeoordelingsgrens.
Een internationale overeenkomst met uitstekende lokale dienstverlening voor al jouw vestigingen wereldwijd.
Dit programma biedt wereldwijde bescherming tegen onder andere insolventie van jouw klantenportefeuilles, vertraagde betalingen en zelfs politieke risico’s.
Deze verzekering biedt een niet-annuleerbare dekking met een maximum van € 100 miljoen.
Bescherming bij grote projecten (maximaal 8 jaar) voor projectonderbreking, non-betaling, inbeslagname of politieke onrust. Zowel bij gestructureerde deals als enkelvoudige transacties.