Kredietverzekeringen voor Multinationals

Kredietverzekering voor
multinationals

Kredietrisicomanagement op maat geeft jou vertrouwen in een complexe wereld
Neem contact op

Maatwerk kredietrisico management programma's voor Multinationals

Speciaal voor multinationals hebben wij een team klaar staan dat zich specifiek richt op de behoeftes van multinationals. Zij bieden een unieke portfolio van diensten om je te helpen in het beheer van uw kredietrisico, verbeteren van de balanspositie en verzekeren van uw uitstaande vorderingen. De combinatie van een kwalitatief goede service en expertise in lokale markten maakt het multinationals mogelijk om verliezen van handelsvorderingen te minimaliseren.

Verbeter jouw cashflow positie en bevorder de toegang tot financiering van jouw werkkapitaal met een van onze oplossingen.  

Onderstaand een greep uit ons aanbod voor Multinationals
Deze verzekering heeft niet-annuleerbare kredietlimieten en landspecifieke limieten voor 12 maanden. Je bepaalt zelf de hoogte van uw zelfbeoordelingsgrens.
Meer info
Een internationale overeenkomst met uitstekende lokale dienstverlening voor al jouw vestigingen wereldwijd.
Dit programma biedt wereldwijde bescherming tegen onder andere insolventie van jouw klantenportefeuilles, vertraagde betalingen en zelfs politieke risico’s.
Meer info
Bescherming bij grote projecten (maximaal 8 jaar) voor projectonderbreking, non-betaling, inbeslagname of politieke onrust. Zowel bij gestructureerde deals als enkelvoudige transacties.
Meer info
Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Als wereldmarktleider en met een AA score van Standard & Poor's hebben wij de expertise in huis om je de juiste diensten aan te bieden, ongeacht jouw locatie en bedrijfsmodel.
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Wij stemmen onze programma's af op jouw specifieke handelsrisico's en bedrijfsprocessen. Je krijgt wereldwijd toegang tot onze lokale teams van experts. 
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Met een kredietverzekering verbeter je jouw cashflow en bevorder je de toegang tot financiering van jouw werkkapitaal.  
Informatie of afspraak maken