Kredietverzekering voor multinationals

Kredietrisicomanagement op maat om uw bedrijfsplannen te ondersteunen

Vind de juiste oplossing Neem contact op

Maatwerk Kredietrisico management programma's 

Speciaal voor multinationals hebben wij een team klaar staan dat zich specifiek richt op de behoeftes van multinationals. Zij bieden een unieke portfolio van diensten om u te helpen in het beheer van uw kredietrisico, verbeteren van de balanspositie en verzekeren van uw uitstaande vorderingen. De combinatie van een kwalitatief goede service en expertise in lokale markten maakt het multinationals mogelijk om verliezen van handelsvorderingen te minimaliseren.

Verbeter uw cashflow positie en bevorder de toegang tot financiering van uw werkkapitaal.

Optimaal management van uw werkkapitaal

BETROUWBAAR

Als wereldwijde marktleider en met een AA score van Standard & Poor's hebben wij de middelen en de expertise in huis om u de juiste diensten aan te bieden, ongeacht de locatie.

FLEXIBEL

Volg de ontwikkelingen in uw markten, uw financiële structuur en uw risicobereidheid. Stem uw risicomanagement af op zakelijke kansen en lokale omstandigheden.

UP-TO-DATE

Met onze krachtige online systemen en web-based technologie hebt u toegang tot onze diensten, altijd en overal. Integreer onze systemen voor een naadloze ondersteuning.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden om uw business strategie te ondersteunen? Wij bespreken deze graag vrijblijvend met u.

Neem contact met ons op

Elke nieuwe markt biedt nieuwe uitdagingen voor een internationaal bedrijf, met vele bedreigingen voor uw winstgevendheid. Succes hangt af van het deskundig identificeren, evalueren en monitoren van kredietrisico’s met geavanceerde hulpmiddelen en op basis van uitgebreide gegevens. Onze diensten zijn ontworpen ter ondersteuning van uw succes. Wij werken samen met onze klanten en bieden een scala aan risicomanagementoplossingen. Wij bieden multinationals informatietools en advies over belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe u de beste betalingsvoorwaarden voor internationale handel kunt vaststellen. Onze eigen gegevens zijn beschikbaar om uw beslissingen nog beter te onderbouwen, ter versterking van uw businessplan. En daarna om de resultaten van uw acties en de prestatie van uw bedrijf in de gaten te houden.