Kies de krediet­verzekering die bij u past

Of u nu zoekt naar meer zekerheid of informatie om kansen te benutten. Wij bieden altijd een oplossing waarmee u verder kunt.

Neem contact op Bel ons: 073 688 96 76

Uw omzet

Welk betaalrisico wilt u verzekeren?

Welke oplossing past bij uw ambitie?

Neem contact met ons op via 073 688 96 76 of stuur een e-mail naar info@eulerhermes.nl

Trade4Sure

U wil graag informatie over de kredietwaardigheid van uw klanten. En u wilt af en toe een factuur verzekeren. Kies dan voor deze online kredietverzekering.

Bekijk Trade4Sure

Simplicity

Zijn uw klanten bedrijven en levert u op rekening? Wilt u geen zorgen meer over onbetaalde facturen? Kies dan voor deze simpele MKB Kredietverzekering.

Bekijk Simplicity

Businesspolis

Met deze kredietverzekering kiest u de juiste klanten om zaken mee te doen. U beschermt uw hele omzet tegen handels- en betaalrisico's.

Bekijk Businesspolis

Cover One

Cover One biedt u bescherming tegen het risico van non-betaling binnen één contract of project. U krijgt een niet-intrekbare, op maat dekking voor contracten van maximaal 3 jaar.

Bekijk Cover One

Excess of Loss

Bescherm uw balans tegen uitzonderlijke kredietrisico's met deze kredietverzekering. U bepaalt zelf de hoogte van uw zelfbeoordelingsgrens.

Bekijk Excess of Loss

Transactional Cover

Zoekt u bescherming bij een groot project voor projectonderbreking, niet-betaling, inbeslagname of politieke onrust? Kies dan voor de optimale dekking van Transactional Cover. Zowel bij gestructureerde deals als enkelvoudige transacties.

Bekijk Transactional Cover

World Policy

Kies voor deze kredietverzekering als u zoekt naar een internationale overeenkomst met een uitstekende lokale dienstverlening voor al uw vestigingen wereldwijd.

Bekijk World Policy

Securitisatie

Wilt u voordeliger een financiering krijgen? Met Securitisatie haalt u uw debiteuren van de balans om kapitaal vrij te maken voor investeringen.

Bekijk Securitisatie

Wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen bij uw plannen. Maak nu een vrijblijvende afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Al ruim 100 jaar werken wij met bedrijven die actief groeien en hun omzet verhogen. Als zij zoeken naar nieuwe markten en nieuwe klanten, meedingen voor contracten en leveranciersnetwerken opbouwen, worden zij geconfronteerd met nieuwe risico’s. In elke sector en overal ter wereld hebben deze bedrijven ons ingeschakeld voor inzicht en diensten die kunnen worden gebruikt om risico's te beheersen als hun handelsactiviteiten toenemen. We verzamelen en delen informatie over hun klanten, bouwen online systemen die de processen automatiseren en de aandacht richten op kritische beslissingen. Onze klanten vertellen ons dat zij hebben geprofiteerd van onze diensten en wij hebben hun feedback weer gebruikt om meer verbeteringen te ontwikkelen en te implementeren. Met onze diensten kunt u uw cashflow beschermen en uw werkkapitaal verbeteren terwijl u uw bedrijf met vertrouwen laat groeien.