Ook uw meest risicovolle afnemers verzekeren tegen wanbetaling

Wanneer u meer dekking nodig hebt dan op uw huidige polis mogelijk is

Neem contact op Offerte aanvragen

Wat is CAP?

Soms hebt u méér dekking nodig op afnemers dan onder de bestaande kredietverzekering mogelijk is. CAP Europe is het antwoord hierop van Euler Hermes. CAP Europe is een toevoeging op de primaire polis. Deze aanvullende dekking is geschikt voor klanten met een Business Polis.

  • Meer zekerheid op de betaling door uw afnemers
  • Flexibel in te zetten op de afnemers van uw keuze
  • Biedt zelfs voor negatief beoordeelde afnemers mogelijkheden

Meer zekerheid als u levert op rekening met onze aanvullende dekking.

Ontvang de brochure in uw mailbox

Vraag nu aan
BETROUWBAAR

Als wereldwijde marktleider en met een AA score van Standard & Poor's hebben wij de middelen en de expertise om u de juiste diensten aan te bieden, waar ook ter wereld.

FLEXIBEL

Stem uw risicomanagement af op zakelijke kansen en lokale omstandigheden. Wij bieden flexibele oplossingen om aan te sluiten op uw situatie en wensen.

VEILIG

Met onze krachtige online systemen en web-based technologie hebt u toegang tot onze diensten, altijd en overal. Integreer onze systemen voor een naadloze ondersteuning.

Neem contact met ons op voor meer informatie over CAP of vraag een offerte aan.

Neem contact op Offerte aanvragen

Sommige afnemers zijn risicovoller dan anderen: politieke instabiliteit, verslechtering van de jaarcijfers, managementproblemen, er zijn verschillende oorzaken voor een hoger risicoprofiel. Onze CAP-dekking biedt uw bedrijf aanvullende dekking op afnemers die binnen uw reguliere dekking niet of niet volledig gedekt zijn. Zo kunt u ook met deze afnemers met een gerust hart zakendoen en uw groeiambities waarmaken.