De meest complete kredietverzekering, de Businesspolis


Businesspolis

Verzeker jouw hele omzet tegen onbetaalde facturen. Betrouwbaar en op maat!

Offerte aanvragen

Kies de juiste klanten en optimaliseer jouw cashflow.
Ga voor groei met jouw eigen Businesspolis! 

Je hebt ambities om te groeien. Mooi zo, dit stimuleren wij bij Euler Hermes. Maar groei wel op een veilige manier. Door vooraf jouw handels- en betaalrisico's in kaart te brengen. En je te beschermen tegen schade door onbetaalde facturen.

Wij kunnen je hierbij helpen. Met oplossingen voor als de risico's te riskant worden voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld omdat je de financiële situatie van jouw klanten niet goed kent. Of omdat er economische of politieke ontwikkelingen zijn in het land waarin jouw klant gevestigd is.

 

Wat krijg je als je een Businesspolis afsluit?

Onze Businesspolis is de meest complete kredietverzekering die je kan afsluiten. Je verzekert hiermee jouw hele omzet tegen de schade veroorzaakt door niet-betalende klanten. Kies je voor een Businesspolis, dan werkt jouw kredietverzekering als volgt:

Wij controleren de financiële gezondheid van jouw klant

Onze risicoanalisten staan voor jou opgesteld om handels- en betaalrisico's van meer dan 83 miljoen bedrijven wereldwijd te beoordelen. Zij analyseren honderden economische indicatoren, zowel kwantitatief als kwalitatief. Op die manier begrijpen wij de economische, politieke, zakelijke omgeving, commerciële en financieringsrisico's van jouw klanten het best. Dit resulteert in een permanente analyse van de kredietwaardigheid en financiële stabiliteit van jouw klanten.  

Check hier gratis 3 klanten of prospects op hun kredietwaardigheid

Voordat je zakendoet vraag je een limiet aan

Voordat je de opdracht met jouw klant aangaat vraag je eenvoudig online een limiet aan. Deze limiet geeft aan voor welk bedrag wij het verantwoord vinden om op rekening aan deze klant te leveren. Ook geeft dit bedrag aan waarvoor je binnen jouw kredietverzekering gedekt bent, als een klant zijn facturen niet meer kan betalen.
Wij houden de financiële situatie van jouw klanten in de gaten

Zodra een limiet is goedgekeurd door ons kan je met een gerust hart zakendoen. Jij focust je op jouw klanten, wij dekken jouw risico's af. We houden de ontwikkelingen bij jouw klanten goed in de gaten. Wijzigt er iets in de financiële situatie van jouw klant, dan brengen wij je hiervan op de hoogte en passen wij de limiet aan naar de nieuwe omstandigheden.
Betaalt een klant niet? Dan draag je de vordering over.

Welke maatregelen je ook neemt, jouw klanten kunnen financieel in zwaar weer komen en jouw facturen niet of niet op tijd betalen. Op dat moment stuur je jouw klant een betalingsherinnering en uiteindelijk een aanmaning. Blijft de betaling dan nog uit, dan draag je de vordering aan ons over. Onze incasso-afdeling gaat dan voor je aan de slag om de factuur alsnog betaald te krijgen.

 

Wij betalen de schade aan je uit volgens de voorwaarden die we samen afspreken

Betaalt jouw klant ook na het incassotraject niet of gaat jouw klant failliet? Dan keren wij je de openstaande factuur uit tegen het afgesproken dekkingspercentage in jouw polis.
ERVARING
55.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S

Heb je vragen over de Businesspolis?
Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak.

073 688 96 76 Contactformulier