Krediet­verzekering Businesspolis

Verzeker uw hele omzet tegen onbetaalde facturen. Betrouwbaar en op maat!

Neem contact op

Kies de juiste klanten en optimaliseer uw cashflow.
Ga voor groei met uw eigen Businesspolis! 

U heeft ambities om te groeien. Mooi zo, dit stimuleren wij bij Euler Hermes graag. Maar groei wel op een veilige manier. Door vooraf uw handels- en betaalrisico's in kaart te brengen. Wij kunnen u hierbij helpen. Met oplossingen voor als de risico's te riskant worden voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld omdat u de financiële situatie van uw klanten niet goed kent. Of omdat er economische of politieke ontwikkelingen zijn in het land waarin uw klant gevestigd is.

  • Toegang tot onze informatie database met > 50 miljoen bedrijven
  • Politiek risico en fabricagerisico mee te verzekeren
  • Incasso service standaard inbegrepen

Deze tulpen bloeien overal ter wereld. Dankzij gedekt debiteurenrisico.

Lees hier hoe L&M Rijnsburg optimaal handelt met de voorkennis die een kredietverzekering biedt.

Lees klantcasus

Waarom u kiest voor onze Businesspolis?

KLANTINFORMATIE

Toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo doet u veilig en verantwoord zaken in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

Uw facturen zijn beschermd en uw cashflow gegarandeerd. Zo heeft u ruimte voor uw investeringen en houdt u het personeel tevreden.

GROEI

Identificeer kansen voor groei en uitbreiding. U heeft meer middelen voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Maak vandaag nog een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Brochure aanvragen Neem contact op

Ons doel is om bedrijven te helpen succesvol te worden. Onze kennis van sectoren, bedrijven en landen helpt u de juiste beslissingen te nemen en risico's te vermijden. We bieden efficiënte oplossingen voor alle situaties, zelfs als het bedrijfsklimaat uitdagend is. Ons doel is om uw bedrijf te beschermen en uw financiële gezondheid te waarborgen. Wij bieden kredietverzekeringen en andere diensten voor risicobeheer wanneer u lokaal of in het buitenland handelt. Wij helpen u bij het incasseren van uw vorderingen met services die zijn afgestemd op uw behoeften. Onze gegevens helpen u bij het selecteren van de beste bedrijven waarmee u handelt en kiest voor de juiste voorwaarden om uw diensten of producten aan te bieden. We onderzoeken en controleren mogelijke kredietbedreigingen voor uw bedrijf. Ons doel is om u te helpen financiële verliezen te voorkomen en de financiële stabiliteit van uw zakelijke partners volledig te begrijpen. Wanneer u een betalingsprobleem hebt bij een van uw klanten, beheren we het incasso om u vertrouwen en gemoedsrust te geven, zodat u zich kunt richten op het ontwikkelen van uw bedrijf.