Projectrisico's afdekken met Cover One

Uw contracten met zekerheid uitvoeren

Inclusief fabricagerisico en politiek risico

Neem contact op Offerte aanvragen

Wat is Cover One?

Als leverancier maakt u vaak hoge kosten. Zeker als het gaat om langlopende projecten of contracten. Betaalt uw opdrachtgever niet, dan kan dit leiden tot een groot liquiditeitsprobleem. Vraag u dan bij grote projecten ook altijd af in hoeverre u dit risico zelf kunt dragen of dat u dit risico liever afdekt.

COVER ONE kan dan een goede uitkomst bieden. Deze kredietverzekering biedt u bescherming tegen het risico van non-betaling binnen één contract of project. De dekking is aan te passen aan uw contractvoorwaarden en alle aanbestedingseisen. Het biedt u een niet-annuleerbare, op maat dekking voor contracten van maximaal 3 jaar.

Bescherm uw winst en grijp kansen aan met nieuwe klanten en op nieuwe markten.

Waarom u kiest voor Cover One

KEN UW RISICO'S

Identificeer uw projectrisico's en beheer ze op de manier die bij u past. Stel uw financiers gerust.

BESCHERM UW CASFLOW

Uw projecten en contracten zijn beschermd tegen non-betaling en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd.

GROEI VEILIG

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding in binnen- en buitenland.

Een enkel contract kan een groter risico met zich meebrengen als de waarde hoger is dan normaal of de looptijd langer is dan 1 jaar. CoverOne gaat tot drie jaar mee en kan worden aangepast aan uw contractvoorwaarden en aan alle aanbestedingsspecificaties. Deze speciale kredietverzekering biedt u essentiële dekking bij het betreden van nieuwe markten of omgaan met nieuwe klanten.