Krediet­verzekering Simplicity

Dé debiteurenverzekering voor ambitieuze mkb'ers

Neem contact op

Maak ondernemen leuk en eenvoudig!
Met Simplicity® uw facturen altijd betaald

Zijn uw afnemers bedrijven en levert u op rekening? Wilt u graag uw omzet laten groeien, maar zonder zorgen over onbetaalde facturen? Ja? Dan heeft Euler Hermes de oplossing: Simplicity. Met deze debiteurenverzekering, speciaal voor het MKB, ligt u niet meer wakker van de betaling van uw facturen.

  • Vaste lage premie 
  • Al uw facturen verzekerd tegen een vast dekkingspercentage
  • Voor bedrijven met een  zakelijke omzet tot 5 miljoen euro

Ontvang direct de prijs van Simplicity in uw mailbox

Vul het formulier in en wij vertellen u wat Simplicity voor uw bedrijf kost.

Prijs aanvragen
VASTE PREMIE

Een vaste premie maakt uw kredietverzekering makkelijk te begrijpen en te beheren. Onze standaard ej gegarandeerde dekking helpt uw bedrijf veilig en verantwoord te groeien.

EENVOUDIG

Aanpassingen aan uw huidige administratie zijn niet nodig. U hoeft geen limieten aan te vragen. Zo kunt u veilig op krediet verkopen om de concurrentie voor te blijven.

UW FACTUREN BETAALD

Met deze kredietverzekering weet u zeker dat uw facturen betaald worden. Hiermee beschermt u uw cashflow. Krijg daarmee toegang tot gunstigere voorwaarden bij uw bank.

Als ondernemer streef je er constant naar om je bedrijf uit te breiden, maar heb je ook altijd weinig tijd. Elke dag neemt u beslissingen die kansen voor uw bedrijf combineren met het beheersen van risico's. Als een klant niet betaalt, kunnen de gevolgen ernstig zijn - groei of zelfs overleving kan in gevaar komen. Als een belangrijke speler in kredietverzekeringen, garanties en fraude werken wij nauw samen met kleine en middelgrote bedrijven die investeren in groei. We hebben geluisterd naar uw behoeften en hebben gereageerd met een verzekering zoals u het wilt. Eenvoud is een handelskredietverzekering voor ondernemers die risico's op een professionele manier willen beheren en hun bedrijf met vertrouwen willen uitbreiden.