Verbeter uw bedrijfs­prestaties en ga voor optimale groei

Vertrouw op de stabiele dekking van Excess of Loss (XoL)

Neem contact op

Wat is Excess of Loss (XoL)?

XoL kan een zeer effectief middel zijn voor bedrijven om onafhankelijker te worden, op veilige en stabiele dekking te vertrouwen en hun bedrijfsprestaties te verbeteren.  Dit internationaal risicomanagement combineert een hoge eigen zelfbeoordeling met weinig polisadministratie en harmoniseert de wereldwijde bescherming tegen oninbare vorderingen.

Onze XoL oplossingen zijn ontwikkeld voor multinationals met een sterk en volwassen kredietrisicomanagement die meer risico’s kunnen nemen. Het zijn de ideale oplossingen voor bedrijven die hun balans willen beschermen tegen buitengewone kredietverliezen. De polis heeft niet-annuleerbare kredietlimieten en landspecifieke limieten voor 12 maanden.

Maak optimaal gebruik van uw eigen credit management  en profiteer van onze stabiele dekking.

Waarom u voor Euler Hermes kiest

BETROUWBAAR

Als wereldwijde marktleider en met een AA score van Standard & Poor's hebben wij de middelen en de expertise om u de juiste diensten aan te bieden, waar ook ter wereld.

FLEXIBEL

Wij volgen ontwikkelingen in uw markten ,uw financiële structuur en uw risicobereidheid. Stem uw risicomanagement af op zakelijke kansen en lokale omstandigheden.

VEILIG

Met onze krachtige online systemen en web-based technologie hebt u toegang tot onze diensten, altijd en overal. Integreer onze systemen voor een naadloze ondersteuning.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Neem contact op

De waarde van gediversifieerde risicomanagement strategieen is duidelijk in grotere bedrijven (omzet 20 miljoen euro en hoger). Credit managers met de juiste tools kunnen beslissingen nemen over het type risico dat moet worden afgedekt en wanneer. Als uw partner voor credit management biedt deze kredietverzekering bescherming voor extreme verliezen (XOL) buiten de gebruikelijke limieten. Uw eigen processen worden ondersteund door onze unieke informatiebronnen en analytische hulpmiddelen.