Kies zelf voor Betalings­garantie, incasso of informatie

Met de kredietverzekering Trade4Sure

Neem contact op Direct afsluiten

Nooit meer wakker liggen van een onbetaalde factuur 

DUIDELIJK

U betaalt een vaste prijs voor uw abonnement en bepaalt zelf van welke diensten u gebruik maakt. Gebruik onze voorspellende informatie om uw bedrijf met vertrouwen te laten groeien.

SIMPEL

Ons eenvoudige online proces maakt het gemakkelijk om op te nemen in uw creditmanagement proces. Verkoop vervolgens op krediet om de concurrentie lokaal of op exportmarkten voor te zijn.

SNEL

U krijgt direct inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten. Daarna beslist u zelf of u de factuur wilt verzekeren. Ook de prijs hiervoor is meteen duidelijk. Zo kunt u snel handelen.

Wat is Trade4Sure?

U haalde een mooie nieuwe order binnen. Het bedrag van de order is een stuk hoger dan u gewend bent. Wat nu als deze klant de factuur niet betaalt? Kunt u dan zelf de rekeningen nog wel betalen?

Met een abonnement op Trade4Sure hoeft u niet meer wakker te liggen van onbetaalde facturen. U kiest u voor eenvoud en gemak. U heeft direct beschikking over 3 diensten: Kredietwaardigheid checken van uw klanten, incasso en betalingsgarantie van uw factuur.

Meer informatie of direct afsluiten?

Neem contact op Trade4Sure afsluiten

Een kredietverzekering is bedoeld om u te beschermen tegen klanten die facturen niet of laat betalen. Als u een Trade4Sure verzekering bij ons afsluit, hebt u toegang tot onze werelwijde database met informatie over de kredietwaardigheid van uw klanten. Ook kunt u gebruik maken van onze wereldwijde expertise van onze incassoservice.  En betaalt uw klant na onze incasso-inspanningne toch niet? Dan betaalt onze factuurverekering alle geldige claims zo snel mogelijk. U helpen uw bedrijf veilig en vertrouwd te laten groeien is ons doel.