Uizonderlijke risico's afdekken met Excess of Loss (XOL)

Uw balans beschermen tegen uitzonderlijke kredietschade

Wij belonen goed credit management

Neem contact op Offerte aanvragen


Wat is Excess of Loss (XoL)?

Deze kredietverzekering is een effectief hulpmiddel voor financiering op basis van debiteuren. Belangrijk kenmerk van deze kredietverzekering is de zekerheid van een niet-opzegbare dekking. Een audit van uw creditmanagementproces bepaalt de hoogte van uw zelfbeoordelingsgrens. Zo houdt u zelf de regie en bent u beschermt tegen uitzondelijke verliezen.

Deze kredietverzekering is geschikt voor bedrijven met een verzekerbare omzet van 100 miljoen euro en meer.

Maak optimaal gebruik van uw eigen credit management  en profiteer van onze stabiele dekking.

Special Products Team
Een toegewijd team van experts richt zich specifiek op de behoeftes van grote bedrijven en multinationals. Chris Marx is in Nederland uw aanspreekpunt.

“Speciale risico’s vragen om bijzondere oplossingen. En als het kan snel en betaalbaar. Bel mij daarom gerust voor een vrijblijvende afspraak.”

Stel uw vraag aan Chris

BETROUWBAAR

Als wereldwijde marktleider en met een AA score van Standard & Poor's hebben wij de middelen en de expertise om u de juiste diensten aan te bieden, waar ook ter wereld.

FLEXIBEL

Wij volgen ontwikkelingen in uw markten ,uw financiële structuur en uw risicobereidheid. Stem uw risicomanagement af op zakelijke kansen en lokale omstandigheden.

VEILIG

Met onze krachtige online systemen en web-based technologie hebt u toegang tot onze diensten, altijd en overal. Integreer onze systemen voor een naadloze ondersteuning.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Excess of Loss of vraag een offerte aan.

Neem contact op Offerte aanvragen

De waarde van gediversifieerde risicomanagement strategieen is duidelijk in grotere bedrijven (omzet 20 miljoen euro en hoger). Credit managers met de juiste tools kunnen beslissingen nemen over het type risico dat moet worden afgedekt en wanneer. Als uw partner voor credit management biedt deze kredietverzekering bescherming voor extreme verliezen (XOL) buiten de gebruikelijke limieten. Uw eigen processen worden ondersteund door onze unieke informatiebronnen en analytische hulpmiddelen.