Uw omzet verzekeren met de Businesspolis

Veilig en vertrouwd groeien in binnen- en buitenland

Betrouwbaar en op maat!

Neem contact op Offerte aanvragen

De Businesspolis helpt u uw klantenportefeuille te beheren

Als ondernemer heeft u ambities. Misschien wilt u gaan exporteren? Of bent u een nieuw marktsegment aan het onderzoeken. Deze ambities brengen bedrijfsrisico's met zich mee.  En die wilt u zo veel mogelijk voorkomen en anders afdekken.

De Businesspolis is een kredietverzekering die dekking biedt tegen non-betaling van facturen door faillissement. U verzekert hiermee uw hele omzet. Maar de Businesspolis geeft u ook informatie over de financiële gezondheid van uw klanten. Wij kunnen u ook helpen politiek risico en fabricagerisico af te dekken. Zegt u het maar! 

De Businesspolis beschermt u tegen non-betaling van facturen

VOORZIE

Toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo doet u veilig en verantwoord zaken in binnen- en buitenland.

BESCHERM

Uw handelsvorderingen zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. De kracht van uw bedrijf komt tot uiting voor banken, accountants en investeerders.

GROEI

Identificeer kansen voor groei en uitbreiding. U heeft meer middelen voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Maak vandaag nog een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Brochure aanvragen Neem contact op

Ons doel is om bedrijven te helpen succesvol te worden. Onze kennis van sectoren, bedrijven en landen helpt u de juiste beslissingen te nemen en risico's te vermijden. We bieden efficiënte oplossingen voor alle situaties, zelfs als het bedrijfsklimaat uitdagend is. Ons doel is om uw bedrijf te beschermen en uw financiële gezondheid te waarborgen. Wij bieden kredietverzekeringen en andere diensten voor risicobeheer wanneer u lokaal of in het buitenland handelt. Wij helpen u bij het incasseren van uw vorderingen met services die zijn afgestemd op uw behoeften. Onze gegevens helpen u bij het selecteren van de beste bedrijven waarmee u handelt en kiest voor de juiste voorwaarden om uw diensten of producten aan te bieden. We onderzoeken en controleren mogelijke kredietbedreigingen voor uw bedrijf. Ons doel is om u te helpen financiële verliezen te voorkomen en de financiële stabiliteit van uw zakelijke partners volledig te begrijpen. Wanneer u een betalingsprobleem hebt bij een van uw klanten, beheren we het incasso om u vertrouwen en gemoedsrust te geven, zodat u zich kunt richten op het ontwikkelen van uw bedrijf.