Uw omzet verzekeren met de Businesspolis

Veilig en vertrouwd groeien in binnen- en buitenland

Betrouwbaar en op maat!

Neem contact op Offerte aanvragen

De Businesspolis helpt u uw klantenportefeuille te beheren

U heeft ambities. Mooi zo, dit stimuleren wij graag. Maar dan wel op een veilige manier. De Businesspolis is een kredietverzekering die dekking biedt tegen handels- en betaalrisico. Bijvoorbeeld omdat u de financiële situatie van uw klanten niet goed kent. Of omdat er economische of politieke ontwikkelingen zijn in het land waarin uw klant gevestigd is. Met onze informatie en dekking weet u dan toch zeker dat uw facturen betaald worden. 

Waarom u kiest voor onze Businesspolis?

KLANTINFORMATIE

Toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo doet u veilig en verantwoord zaken in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

Uw handelsvorderingen zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. De kracht van uw bedrijf komt tot uiting voor banken, accountants en investeerders.

GROEI

Identificeer kansen voor groei en uitbreiding. U heeft meer middelen voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Benieuwd naar de voordelen en kosten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Maak vandaag nog een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Brochure aanvragen Neem contact op

Ons doel is om bedrijven te helpen succesvol te worden. Onze kennis van sectoren, bedrijven en landen helpt u de juiste beslissingen te nemen en risico's te vermijden. We bieden efficiënte oplossingen voor alle situaties, zelfs als het bedrijfsklimaat uitdagend is. Ons doel is om uw bedrijf te beschermen en uw financiële gezondheid te waarborgen. Wij bieden kredietverzekeringen en andere diensten voor risicobeheer wanneer u lokaal of in het buitenland handelt. Wij helpen u bij het incasseren van uw vorderingen met services die zijn afgestemd op uw behoeften. Onze gegevens helpen u bij het selecteren van de beste bedrijven waarmee u handelt en kiest voor de juiste voorwaarden om uw diensten of producten aan te bieden. We onderzoeken en controleren mogelijke kredietbedreigingen voor uw bedrijf. Ons doel is om u te helpen financiële verliezen te voorkomen en de financiële stabiliteit van uw zakelijke partners volledig te begrijpen. Wanneer u een betalingsprobleem hebt bij een van uw klanten, beheren we het incasso om u vertrouwen en gemoedsrust te geven, zodat u zich kunt richten op het ontwikkelen van uw bedrijf.