Projectrisico's afdekken met Cover One

Uw contracten met zekerheid uitvoeren

Inclusief fabricagerisico en politiek risico

Neem contact op Offerte aanvragen


Wat is Cover One?

Als leverancier maakt u vaak hoge kosten. Zeker als het gaat om langlopende projecten of contracten. Betaalt uw opdrachtgever niet, dan kan dit leiden tot een groot liquiditeitsprobleem.

Cover One biedt u bescherming tegen het risico van non-betaling binnen één contract of project. Deze kredietverzekering is aan te passen aan uw contractvoorwaarden en alle aanbestedingseisen. Het biedt u een niet-annuleerbare, op maat dekking voor contracten van maximaal 3 jaar.

Bescherm uw winst en grijp kansen aan met nieuwe klanten en op nieuwe markten.

Special Products Team
Een toegewijd team van experts richt zich specifiek op de behoeftes van grote bedrijven en multinationals. Chris Marx is in Nederland uw aanspreekpunt.

“Produceert u maatproducten of werkt u met contracten op middellange termijn? Of heeft u plannen om te exporteren naar een nieuwe markt? Bel mij dan voor een vrijblijvende afspraak.”

Stel uw vraag aan Chris

BEHEERS

Identificeer uw projectrisico's en beheer ze op de manier die bij u past. Stel uw financiers gerust.

BESCHERM

Uw projecten en contracten zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd.

GROEI

Identificeer kansen voor veilige groei en uitbreiding in binnen- en buitenland.

Een enkel contract kan een groter risico met zich meebrengen als de waarde hoger is dan normaal of de looptijd langer is dan 1 jaar. CoverOne gaat tot drie jaar mee en kan worden aangepast aan uw contractvoorwaarden en aan alle aanbestedingsspecificaties. Deze speciale kredietverzekering biedt u essentiële dekking bij het betreden van nieuwe markten of omgaan met nieuwe klanten.