Met de debiteurenverzekering Simplicity jouw facturen altijd betaald


Simplicity

Minder zorgen over de betaling van jouw facturen met deze eenvoudige debiteurenverzekering

Offerte aanvragen

Jouw facturen altijd betaald met de debiteurenverzekering Simplicity®  

8 op de 10 ondernemers krijgt wel eens te maken met een onbetaalde factuur. Toch is slechts een fractie van dit aantal bedrijven verzekerd voor dit is risico. Veel bedrijven beseffen zich niet of niet voldoende dat  als een belangrijke debiteur ineens niet meer betaalt, dit grote gevolgen kan hebben voor het bedrijf zelf. Vraag jezelf daarom eens af wat het voor jouw bedrijf betekent als een of meerdere debiteuren de facturen niet meer betalen. Welke gevolgen heeft dit voor bijvoorbeeld het betalen van de salarissen, de geplande investering of uitbreiding van de activiteiten? Als het uitblijven van betalingen grote impact heeft, dan is het verstandig om maatregelen te nemen.  

Zijn jouw afnemers bedrijven en lever je op rekening tot een omzet van maximaal 5 miljoen euro ? Ja? Dan heeft Euler Hermes de oplossing: Simplicity. Met deze kredietverzekering, speciaal voor het MKB, lig je niet meer wakker van de betaling van jouw facturen.

Wat verzeker je met Simplicity?

 

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Je ontvang standaard 60% van jouw openstaande factuur als een klant  failliet is gegaan of na 90
dagen niet heeft betaald.  Met de aanvraag van een kredietwaardigheidscheck kan dit oplopen tot maximaal 90%.  
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Je bent verzekerd tegen schade die ontstaat door non-betaling van facturen voor leveringen aan zakelijke klanten in de Benelux, Duitsland, de UK en 25 andere landen.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Simplicity is geschikt voor bedrijven met een jaaromzet uit leveringen aan bedrijven (B2B) tot maximaal 5 miljoen euro per jaar.
Neem contact op
Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Simplicity zorgt ervoor dat je toch jouw geld krijgt als klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kan je met een gerust hart jouw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Je schat vooraf je risico's in en bent verzekerd tegen schade als je klant de factuur niet betaalt. Zo kan jij op krediet leveren waar jouw concurrent dat misschien niet altijd kan.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Met Simplicity verminder je 'slecht risico’ en verlaag je afschrijvingen op debiteuren. Dit kan je ook helpen bij de onderhandelingen met jouw bank of investeerder.
073 688 96 76 Contactformulier Offerte aanvragen