Debiteuren­verzekering Simplicity

Geen zorgen over de betaling van jouw facturen

Neem contact op

Maak ondernemen leuk en eenvoudig!

8 op de 10 ondernemers krijgt wel eens te maken met een onbetaalde factuur. Toch is slechts een fractie van dit aantal bedrijven verzekert voor dit is risico. Veel bedrijven beseffen zich niet of niet voldoende dat  als een belangrijke debiteur ineens niet meer betaalt, dit grote gevolgen kan hebben voor het bedrijf zelf. Vraag jezelf daarom eens af wat het voor jouw bedrijf betekent als een of meerdere debiteuren de facturen niet meer betalen. Welke gevolgen heeft dit voor bijvoorbeeld het betalen van de salarissen, de geplande investering of uitbreiding van de activiteiten? Als het uitblijven van betalingen grote impact heeft, dan is het verstandig om maatregelen te nemen. Je kan als bedrijf zelf al heel veel doen. Gebruik hiervoor onze tips voor incasso en debiteurenbeheer of onze klantencheck. Maar denk ook eens aan een debiteurenverzekering. Deze verzekering beschermt jouw bedrijf tegen de schade die ontstaat door debiteuren die de rekeningen niet meer betalen.

Met de debiteurenverzekering Simplicity® jouw facturen altijd betaald

Zijn jouw afnemers bedrijven en lever je op rekening? Ja? Dan heeft Euler Hermes de oplossing: Simplicity. Met deze kredietverzekering, speciaal voor het MKB tot 5 miljoen euro omzet, lig je niet meer wakker van de betaling van jouw facturen.

VASTE PREMIE

Een vaste premie maakt jouw kredietverzekering makkelijk te begrijpen en te beheren. Onze standaard en gegarandeerde dekking helpt jouw bedrijf veilig en verantwoord te groeien.

EENVOUDIG

Aanpassingen aan jouw huidige administratie zijn niet nodig. Je hoeft geen limieten aan te vragen. Zo kan je veilig op krediet verkopen om de concurrentie voor te blijven.

JOUW FACTUREN BETAALD

Met deze kredietverzekering weet je zeker dat jouw facturen betaald worden. Hiermee beschermt je jouw cashflow. Krijg daarmee toegang tot gunstigere voorwaarden bij de bank.

Ontvang direct de prijs van Simplicity in jouw mailbox

Vul het formulier in en wij vertellen je wat Simplicity voor jouw bedrijf kost.

Prijs aanvragen

Als ondernemer streef je er constant naar om je bedrijf uit te breiden, maar heb je ook altijd weinig tijd. Elke dag neemt u beslissingen die kansen voor uw bedrijf combineren met het beheersen van risico's. Als een klant niet betaalt, kunnen de gevolgen ernstig zijn - groei of zelfs overleving kan in gevaar komen. Als een belangrijke speler in kredietverzekeringen, garanties en fraude werken wij nauw samen met kleine en middelgrote bedrijven die investeren in groei. We hebben geluisterd naar uw behoeften en hebben gereageerd met een verzekering zoals u het wilt. Eenvoud is een handelskredietverzekering voor ondernemers die risico's op een professionele manier willen beheren en hun bedrijf met vertrouwen willen uitbreiden.