Met de debiteurenverzekering Simplicity jouw facturen altijd betaald
    

Simplicity

Lig jij wel eens wakker van onbetaalde facturen? Zijn jouw afnemers bedrijven en lever je op rekening tot een omzet van maximaal 5 miljoen euro ? Ja? Dan heeft Euler Hermes de oplossing: Simplicity.  

Jouw facturen altijd betaald met de debiteurenverzekering Simplicity

8 op de 10 ondernemers krijgt wel eens te maken met een onbetaalde factuur. Toch is slechts een fractie van dit aantal bedrijven verzekerd voor dit is risico. Veel bedrijven beseffen zich niet of niet voldoende dat  als een belangrijke debiteur ineens niet meer betaalt, dit grote gevolgen kan hebben voor het bedrijf zelf. Vraag jezelf daarom eens af wat het voor jouw bedrijf betekent als een of meerdere debiteuren de facturen niet meer betalen. Welke gevolgen heeft dit voor bijvoorbeeld het betalen van de salarissen, de geplande investering of uitbreiding van de activiteiten? Als het uitblijven van betalingen grote impact heeft, dan is het verstandig om maatregelen te nemen.   

Wat verzeker je met Simplicity?

Je ontvang standaard 60% van jouw openstaande factuur als een klant  failliet is gegaan of na 90 dagen niet heeft betaald.  Met de aanvraag van een kredietwaardigheidscheck kan dit oplopen tot maximaal 90%. 
Je bent verzekerd tegen schade die ontstaat door non-betaling van facturen voor leveringen aan zakelijke klanten in de Benelux, Duitsland, de UK en 25 andere landen.
Simplicity is geschikt voor bedrijven met een jaaromzet uit leveringen aan bedrijven (B2B) tot maximaal 5 miljoen euro per jaar.

Simplicity beschermt tegen non-betaling van facturen in de Benelux, Duitsland, de UK en 25 andere landen. Jouw jaarlijkse zakelijke omzet uit leveringen aan bedrijven (B2B) bepaalt de jaarpremie en het maximumbedrag dat wij je per jaar per klant betalen bij schade.

Betaalt een klant niet? Dan ontvang je standaard 60% van elke vordering tot het maximumbedrag per klant per jaar.  Het is mogelijk jouw dekking per klant te verhogen tot 90%. Hiervoor vraag je vooraf online een kredietwaardigheidscheck aan. Bij een positieve check verhogen wij voor jou de dekking.

Met Simplicity is jouw bedrijf verzekerd voor schade door onbetaalde facturen. Hierdoor kan je focussen op jouw business en vol vertrouwen nieuwe klanten binnenhalen.  

Betaalt jouw klant niet dan stuur je een betalingsherinnering. Bij het uitblijven van een reactie stuur je ook een laatste aanmaning. Betaalt jouw klant dan nog niet? Dan draag je alle vorderingen op deze klant aan ons over. Een professioneel incassoteam gaat dan aan de slag om alsnog jouw geld te krijgen.

Lukt het ook onze incassoafdeling niet jouw facturen betaald te krijgen. Dan betalen wij het schadebedrag aan je uit. De hoogte van het uit te keren bedrag is afhankelijk van jouw pakket. Een van onze adviseurs kan je hierover meer vertellen. Maar je kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bekijk in deze vidoe hoe Simplicity werkt
Deze kredietverzekering is speciaal ontwikkeld voor MKB bedrijven met een omzet tot 2,5 miljoen euro. Al jouw facturen zijn verzekerd tot 80% van de factuurwaarde. Je kiest zelf jouw dekking en voorwaarden.
Onze Businesspolis is de meest complete kredietverzekering die je kan afsluiten. Naast de verzekering, heb je ook toegang tot financiële klantinformatie en maak je gebruik van onze incasso service.  
Cover One is een kredietverzekering voor middellange termijn projecten van maximaal 3 jaar. Je kiest met Cover One voor gegarandeerde betalingsgarantie gedurende de looptijd van jouw project.