Dek het risico van 1 grote klant af met Single Risk

SINGLE RISK

Wanneer je het betaalrisico van 1 klant wilt verzekeren

Neem contact op

Wat is Single Risk?

Jouw bedrijf levert specifiek aan één of enkele grote afnemers. Dit zijn goede klanten en zorgen voor een belangrijk deel van de omzet. Maar als een van hen onverhoopt zijn facturen niet meer kan betalen heeft dit een grote impact op de continuïteit van jouw bedrijf.

Met een single risk bescherm je jouw onderneming tegen het verlies dat kan ontstaan als jouw belangrijkste afnemer failliet gaat. Deze verzekering wordt specifiek ingericht op deze belangrijke debiteur. Gedurende de looptijd monitoren wij de kredietwaardigheid en informeren we je bij wijzigingen in de kredietwaardigheid van jouw klant. Mocht jouw klant onverwacht failliet gaan, dan keren wij de schade die ontstaat door de onbetaalde facturen aan je uit.

Deze oplossing is geschikt voor bedrijven met één of slechts enkele afnemers en kan gecombineerd worden met verschillende financieringsoplossingen.

Voor welke risico's biedt Single Risk bescherming?

Een Single risk polis biedt dekking op een specifieke debiteur middels een kredietlimiet.
Deze kredietverzekering is bedoeld om risico's te beheersen zoals:

  • Contractonderbreking
  • Non-betaling
  • Faillissement en vermoedelijke insolventie
  • Politieke risico’s (optioneel)

 

Waarom je kiest voor Single Risk?

 

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Als wereldwijde marktleider en met een AA score van Standard & Poor's hebben wij de middelen en de expertise om jou de juiste diensten aan te bieden, waar ook ter wereld.
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Wij volgen ontwikkelingen in jouw markten , jouw financiële structuur en jouw risicobereidheid. Samen met jou stemmen wij jouw risicomanagement af op zakelijke kansen en lokale omstandigheden.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Met onze krachtige online systemen en web-based technologie heb je toegang tot onze diensten, altijd en overal. Integreer onze systemen met die van jouw bedrijf voor een naadloze ondersteuning.
Informatie of afspraak maken