Abonnement Trade4Sure

Informatie, incasso en factuurverzekering

Neem contact op Direct afsluiten

Verzeker uw facturen in een handomdraai!
Met Trade4Sure® kiest u zelf.

U haalde een mooie nieuwe order binnen. Het bedrag van de order is een stuk hoger dan u gewend bent. Wat nu als deze klant de factuur niet betaalt? Kunt u dan zelf de rekeningen nog wel betalen? Met een abonnement op Trade4Sure hoeft u niet meer wakker te liggen van onbetaalde facturen. U kiest u voor eenvoud en gemak. U heeft direct beschikking over 3 diensten: Kredietwaardigheid checken van uw klanten, Incasso service en verzekering van uw factuur.

  • Verzeker heel eenvoudig losse facturen tot 250.000 euro
  • Eenvoudig online te beheren
  • Vaste abonnementskosten per maand

Daarom kiest u voor Trade4Sure

DUIDELIJK

U betaalt een vaste prijs voor uw abonnement. En u bepaalt zelf van welke diensten u nodig heeft. Gebruik onze informatie om te bepalen of en met welke klanten u zakendoet,

SIMPEL

Ons eenvoudige online proces maakt het gemakkelijk om op te nemen in uw creditmanagement proces. Verkoop vervolgens op krediet om de concurrentie voor te zijn.

SNEL

U krijgt direct inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten. Daarna beslist u zelf of u de factuur wilt verzekeren. Ook de prijs hiervoor is meteen duidelijk. Zo kunt u snel handelen.

Meer informatie of direct afsluiten?

Neem contact op Direct afsluiten

Een kredietverzekering is bedoeld om u te beschermen tegen klanten die facturen niet of laat betalen. Als u een Trade4Sure verzekering bij ons afsluit, hebt u toegang tot onze werelwijde database met informatie over de kredietwaardigheid van uw klanten. Ook kunt u gebruik maken van onze wereldwijde expertise van onze incassoservice.  En betaalt uw klant na onze incasso-inspanningne toch niet? Dan betaalt onze factuurverekering alle geldige claims zo snel mogelijk. U helpen uw bedrijf veilig en vertrouwd te laten groeien is ons doel.