Grote afzonderlijke transacties beschermen met Transactional Cover

Grote kredietrisico's op transactie basis afdekken

Speciaal voor u op maat gemaakt

Neem contact op Offerte aanvragen


Wat is Transactional Cover?

Deze kredietverzekering biedt een op maat gemaakte oplossing voor multinationals,  financiële instellingen en alle importeurs of exporteurs. Deze oplossing is ontworpen om (middellange termijn) kredietrisico's te beperken bij gestructureerde deals of afzonderlijke transacties . Denk hierbij aan contractonderbreking, beslaglegging, uitgebreide non-betaling, politiek risico en andere risicofactoren.

  • Dekkingsperiode van maximaal 10 jaar.
  • Niet-annuleerbare limieten mogelijk tot 125 miljoen euro. 
  • Voor 1 individuele klant of uw meest waardevolle klanten.

Bescherm uw balans of verlicht uw Risk Weighted Assets met onze gegarandeerde dekking.

Special Products Team


Een toegewijd team van experts richt zich specifiek op de behoeftes van grote bedrijven, multinationals en banken. Chris Marx is in Nederland uw aanspreekpunt.

“Wilt u uw investeerders zekerheid bieden of uw concentratierisico's afdekken? Bel mij dan gerust voor een vrijblijvende afspraak.”

Stel uw vraag aan Chris

BETROUWBAAR

Als wereldwijde marktleider en met een AA score van Standard & Poor's hebben wij de middelen en de expertise om u de juiste diensten aan te bieden, waar ook ter wereld.

FLEXIBEL

Wij volgen ontwikkelingen in uw markten ,uw financiële structuur en uw risicobereidheid. Stem uw risicomanagement af op zakelijke kansen en lokale omstandigheden.

VEILIG

Met onze krachtige online systemen en web-based technologie hebt u toegang tot onze diensten, altijd en overal. Integreer onze systemen voor een naadloze ondersteuning.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Transactional Cover of vraag een offerte aan.

Neem contact op Offerte aanvragen

Extreem grote projecten zijn onderhevig aan veel risico's: contractonderbreking, niet-betaling, niet-levering, inbeslagname of politieke instabiliteit. Onze transactiedekking biedt iw bedrijf maximaal acht jaar een niet-opzegbare limiet (maximaal 125 miljoen), die alle voordelen van een veiligere financiering oplevert. De voorwaarden zijn afgestemd op elk project en contract, zodat u de meest geschikte dekking hebt om uw doelen te ondersteunen.