Dek nu uw enkelvoudige risicotransacties en politieke risico’s af

Met onze Transactional Cover Unit (TCU)

Neem contact op

Wat is Transactional Cover?

Uw bedrijf is actief in het buitenland en ziet grote groeikansen en nieuwe investeringsmogelijkheden. U weet ook dat het belangrijk is om uw balans te beschermen tegen uitzonderlijke kredieten. Dat kan met Transactional Cover van Euler Hermes. Hiermee beschermt u uw activa in het buitenland en bieden wij u dekking voor al uw import- of exporttransacties. Deze oplossing is ook geschikt voor  financiële instellingen die financieringsoplossingen voor handel en export bieden.

Het is ook bedoeld om risico's te beheersen en te beheren zoals contractonderbreking, non-betaling, confiscatie of politieke risico’s.  Een Transactional Cover Unit polis biedt een niet-annuleerbare limiet (met een maximum van € 100 miljoen) voor maximaal 8 jaar. Een aantal duidelijke voordelen voor u zijn:

  • Kapitaalverlichting
  • Flexibiliteit & Geruststelling
  • Dekking voor een of meerdere landen

Uw keuze voor Euler Hermes World Agency

BETROUWBAAR

Als wereldwijde marktleider en met een AA score van Standard & Poor's hebben wij de middelen en de expertise om u de juiste diensten aan te bieden, waar ook ter wereld.

FLEXIBEL

Wij volgen ontwikkelingen in uw markten ,uw financiële structuur en uw risicobereidheid. Stem uw risicomanagement af op zakelijke kansen en lokale omstandigheden.

VEILIG

Met onze krachtige online systemen en web-based technologie hebt u toegang tot onze diensten, altijd en overal. Integreer onze systemen voor een naadloze ondersteuning.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem contact op

Extreem grote projecten zijn onderhevig aan veel risico's: contractonderbreking, niet-betaling, niet-levering, inbeslagname of politieke instabiliteit. Onze transactiedekking biedt iw bedrijf maximaal acht jaar een niet-opzegbare limiet (maximaal 125 miljoen), die alle voordelen van een veiligere financiering oplevert. De voorwaarden zijn afgestemd op elk project en contract, zodat u de meest geschikte dekking hebt om uw doelen te ondersteunen.