World Program voor multinationals met meerdere vestigingen wereldwijd
    

World Program

Werk wereldwijd aan jouw ambities met de juiste creditmanagement tools

Wat is het World Program?

Het World Program is een flexibele maatoplossing, exclusief ontwikkeld voor multinationals die in twee of meer landen opereren.

Met een wereldwijd team dat jouw geografische structuur en bedrijfsstrategie inclusief opkomende markten weerspiegelt, biedt het World Program wereldwijde verzekering voor een reeks mogelijke gebeurtenissen. Denk hierbij aan insolventie van een klantenportefeuille, vertraagde betaling en zelfs politieke risico’s. Het hart van het World Program wordt gevormd door een Master Agreement, dat zowel centraal als lokaal kan worden aangepast.

Je krijgt direct toegang tot onze expertise voor het beoordelen, evalueren en beheersen van wereldwijde risico’s. Het robuuste, effectieve en efficiënte programma is ontwikkeld ter ondersteuning van jouw bestaande kredietmanagement infrastructuur en biedt de juiste oplossing voor risicomanagement en risico-overdracht.

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Je krijgt direct toegang tot onze expertise voor het beoordelen, evalueren en beheersen van jouw wereldwijde handels- en betaalrisico's./span>
Je beheert al jouw loale en internationale vorderingen binnen 1 contract. Je maakt gebruik van onze lokale service.
Met onze robuuste risicomanagement oplossing verbeter je jouw cashflow en krijg je toegang tot financiering van jouw werkkapitaal.