Werk wereldwijd aan uw ambities met de juiste credit management tools

Het World Program met lokale service

Neem contact op

Wat is de World Policy?

Het World Program is een flexibele maatoplossing, exclusief ontwikkeld voor multinationals die in twee of meer landen opereren.

Met een wereldwijd team dat uw geografische structuur en bedrijfsstrategie inclusief opkomende markten weerspiegelt, biedt het World Program wereldwijde verzekering voor een reeks mogelijke gebeurtenissen. Denk hierbij aan insolventie van een klantenportefeuille, vertraagde betaling en zelfs politieke risico’s. Het hart van het World Program wordt gevormd door een Master Agreement, dat zowel centraal als lokaal kan worden aangepast.

U krijgt direct toegang tot onze expertise voor het beoordelen, evalueren en beheersen van wereldwijde risico’s. Het robuuste, effectieve en efficiënte programma is ontwikkeld ter ondersteuning van uw bestaande kredietmanagement infrastructuur en biedt de juiste oplossing voor risicomanagement en risico-overdracht.

Waarom u kiest voor Euler Hermes World Agency

EFFICIENT

Beheer al uw lokale en internationale vorderingen binnen 1 contract.

MAATWERK

Wij stemmen onze oplossing af op uw handelsrisico's en bedrijfsprocessen.

GROEI

Verbeter uw cashflow en bevorder de toegang tot financiering van het werkkapitaal.

Uw bedrijf internationaal laten groeien? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Neem contact op

Multinationals hebben hun eigen unieke handelsprofielen. Voor bedrijven met een omzet van meer dan 500 miljoen euro en handel in meer dan twee landen bieden wij speciale, op maat gemaakte programma's aan. Dit World Program is afgestemd op de operationele structuren en handelskredietrisico's van internationale spelers en uw wensen. Hoge service en informatiekwaliteit worden gegarandeerd door onze uitgebreide expertise in handelskredietbeheer en expertteams over de hele wereld.