Krediet­verzekeringen voor klanten van de Rabobank

Veilig ondernemen is geen gok. Profiteer vandaag nog van alle voordelen door onze unieke samenwerking met de Rabobank.

Neem contact op Gratis klantencheck aanvragen

Klanten van de Rabobank profiteren van extra voordelen 

Als uw afnemer niet betaalt kan dit funest zijn voor uw bedrijf. Met een kredietverzekering kunt u dit risico afdekken. Want als betalingen uitblijven, gaan wij er achteraan. Zo krijgt u toch uw geld, maar wordt de relatie met uw klant niet verstoord. En kunt u verder met het uitbouwen van uw business.

Speciaal voor klanten van de Rabobank ontwikkelde Euler Hermes exclusieve oplossingen voor handels- en betaalrisico. Een kredietverzekering van Euler Hermes via de Rabobank biedt u de volgende voordelen:

  • Incassokosten 100% meeverzekerd
  • Zekerheid van betaling van uw facturen
  • Rabobank Loyaal Korting tot wel 12%

"Extra werkkapitaal tegen gunstigere condities"

Lees in onze klantcasus hoe Euler Hermes en Rabobank samenwerken om de groeiambitie van een klant te facilitieren

Ontvang de casus

Speciale oplossingen voor complexere risico's

Speciaal voor meer complexe risico's of specifieke klantbehoeftes hebben wij een special products team klaar staan. Zij bieden een unieke portfolio van diensten om u te helpen in het beheer van uw kredietrisico en verzekeren van uw uitstaande vorderingen. De combinatie van een kwalitatief goede service en expertise in lokale markten maakt het klanten van de Rabobank mogelijk om verliezen van handelsvorderingen te minimaliseren.

Wilt u meer weten over deze speciale oplossingen? Kijk dan in het menu ook eens bij onze speciale oplossingen. Deze bieden wij ook aan in samenwerking met de Rabobank. Vraag er gerust eens naar bij uw risicospecialist of neem direct contact op met een van onze Rabobank specialisten. 

Onze Rabobank specialisten gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Dit kan ook in samenwerking met uw lokale Rabobank.

Neem contact op

Als uw klantenbestand snel groter wordt en uw nieuwe markten onderzoekt voor groei, is dat natuurlijk een mooie prestatie van uw onderneming. Maar er is ook werk aan de winkel. Wij helpen u graag op weg met de groei van uw bedrijf. Met een goed uitgewerkt plan brengt u de bedrijfsactiviteiten helder in kaart. U kunt winstmogelijkheden tijdig signaleren, doelstellingen bepalen én bijschaven en u bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen uw markt. Met onze kredietverzekering en informatie over uw klanten werkt u veilig aan uw plannen en ambities.