Met het Debiteuren Comfort Plan jouw facturen altijd betaald
    

Debiteuren Comfort Plan

Minder zorgen over de betaling van jouw facturen met deze eenvoudige debiteurenverzekering
speciaal voor klanten van de Rabobank

Wat is het Debiteuren Comfort Plan?

Betaalt jouw klant zijn facturen niet? Dan kan dit grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Vraag jezelf daarom eens af wat het voor jouw bedrijf betekent als een of meerdere klanten de facturen niet meer betalen. Welke gevolgen heeft dit voor bijvoorbeeld het betalen van de salarissen, de geplande investering of uitbreiding van de activiteiten?
Met het Debiteuren Comfortplan voorkom je niet dat klanten niet meer betalen, maar je beschermt je wel tegen de gevolgen ervan.

Zijn jouw afnemers bedrijven en lever je op rekening tot een omzet van maximaal 10 miljoen euro ? Ja? Dan heeft Euler Hermes de oplossing: Debiteuren Comfort Plan. Met deze debiteurenverzekering, speciaal voor klanten van de Rabobank lig je niet meer wakker van de betaling van jouw facturen. Zo heb je de mogelijkheid om vooraf het betaalrisico van jouw klanten te toetsen en zijn jouw facturen en de kosten voor incasso verzekerd.

Wat verzeker je met het
Debiteuren Comfort Plan?

 

Je ontvang standaard 60% van jouw openstaande factuur als een klant  failliet is gegaan of na 90
dagen niet heeft betaald.  Met de aanvraag van een kredietwaardigheidscheck kan dit oplopen tot maximaal 90%.  
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Je bent verzekerd tegen schade die ontstaat door non-betaling van facturen voor leveringen aan zakelijke klanten in de Benelux, Duitsland, de UK en 25 andere landen.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Het Debiteuren Comfort Plan is geschikt voor bedrijven met een jaaromzet uit leveringen aan bedrijven (B2B) tot maximaal 10 miljoen euro per jaar.
Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Deze verzekering zorgt ervoor dat je toch jouw geld krijgt als klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kan je met een gerust hart jouw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Je schat vooraf je risico's in en bent verzekerd tegen schade als je klant de factuur niet betaalt. Zo kan jij op krediet leveren waar jouw concurrent dat misschien niet altijd kan.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Met het Debiteuren Comfort Plan verminder je 'slecht risico’ en verlaag je afschrijvingen op debiteuren. Dit kan je ook helpen bij de onderhandelingen met jouw bank of investeerder.