Veilig groeien voor ambitieuze MKB ondernemers

Kies voor onze MKB Kredietverzekering Debibeuren Comfort Plan

Neem contact op Offerte direct in uw mailbox

Debiteuren Comfort Plan maakt zakendoen leuk en eenvoudig

Zijn uw afnemers bedrijven en levert u op rekening? Wilt u graag uw omzet laten groeien, maar zonder zorgen over onbetaalde facturen? Ja? Dan heeft Euler Hermes speciaal voor klanten van de Rabobank de oplossing: Debiteuren Comfort Plan. Met deze kredietverzekering, speicaal voor het MKB, werkt u veilig aan de groei van uw bedrijf. De verzekering zorgt er voor dat u niet meer wakker ligt van de betaling van uw facturen.

  • Een vaste premie per jaar
  • Standaard 70% vergoeding bij schade door wanbetaling van zakelijke facturen
  • Voor bedrijven met een omzet tot 10 miljoen euro

Waarom u kiest voor een Debiteuren Comfort Plan

VASTE PREMIE

Een vaste premie maakt uw kredietverzekering makkelijk te begrijpen en te beheren. Onze dekking helpt uw bedrijf veilig en verantwoord te groeien.

EENVOUDIG

Aanpassingen aan uw huidige administratie zijn niet nodig. Zo kunt u veilig op krediet verkopen om de concurrentie lokaal of op exportmarkten voor te blijven.

BESCHERMING

Onmiddellijke en gegarandeerde dekking geeft u controle over de betaling van uw facturen en beschermt uw cashflow. Krijg daarmee toegang tot gunstigere voorwaarden bij uw bank.

Neem contact met ons op voor meer informatie of ontvang de prijs direct in uw mailbox.

Neem contact op Prijs opvragen

Als ondernemer streef ut er constant naar om uw bedrijf uit te breiden, maar hebt u ook altijd weinig tijd. Elke dag neemt u beslissingen die kansen voor uw bedrijf combineren met het beheersen van risico's. Als een klant niet betaalt, kunnen de gevolgen ernstig zijn - groei of zelfs overleving kan in gevaar komen. Als een belangrijke speler in kredietverzekeringen, garanties en fraude werken wij nauw samen met kleine en middelgrote bedrijven die investeren in groei. We hebben geluisterd naar uw behoeften en hebben gereageerd met een verzekering zoals u het wilt. Eenvoud is een handelskredietverzekering voor ondernemers die risico's op een professionele manier willen beheren en hun bedrijf met vertrouwen willen uitbreiden.