Veilig en vertrouwd groeien in binnen- en buitenland

Profiteel optimaal van alle kansen voor uw groeiambities met onze Debiteurenpolis.

Neem contact op

Met de Debiteurenpolis kiest u de juiste markten en beste klanten

U heeft ambities. Mooi zo, dit stimuleren wij graag. Maar dan wel op een veilige manier. Bijvoorbeeld door u te bescheremen tegen uw handels- en betaalrisico's. Onze Debiteurenpolis is hiervoor een geschikte oplossing. Onze kennis van sectoren, bedrijven en landen helpt u de juiste beslissingen te nemen en risico's vooraf goed in te schatten.

We bieden efficiënte oplossingen voor alle situaties, zelfs als het bedrijfsklimaat uitdagend is. Bijvoorbeeld omdat u de financiële situatie van uw klanten niet goed kent. Of omdat er economische of politieke ontwikkelingen zijn in het land waarin uw klant gevestigd is. Zo kunt u zich richten op waar u goed in bent, zakendoen en uw bedrijf laten groeien. 

Waarom u kiest voor onze Debiteurenpolis?

KLANTINFORMATIE

Toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over het risico binnen uw klantenbestand. Zo doet u veilig en verantwoord zaken in binnen- en buitenland.

BESCHERMING

Uw handelsvorderingen zijn beschermd en uw cashflow en werkkapitaal gegarandeerd. De kracht van uw bedrijf komt tot uiting voor banken, accountants en investeerders.

GROEI

Identificeer kansen voor groei en uitbreiding. U heeft meer middelen voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Maak vandaag nog een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op