Omzet Garant

In een paar klikken jouw hele omzet verzekerd voor schade die jouw bedrijf oploopt omdat klanten de facturen niet betalen

Meer informatie aanvragen

Geen zorgen meer over wanbetalers
Met Omzet Garant® jouw facturen altijd betaald

Heb je zakelijke afnemers? En lever je goederen of diensten op rekening? Dan loop ook jij het risico dat jouw bedrijf wordt geconfronteerd met onbetaalde facturen. Gelukkig kan je jouw bedrijf hiertegen beschermen. Speciaal voor MKB bedrijven met een omzet tot 2,5 miljoen euro bieden wij nu een zeer eenvoudige en betaalbare oplossing: OMZET GARANT.  

  • Binnen 7 dagen betalen wij de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet meer meer kunnen betalen.
  • Vaste lage maandpremie, al mogelijk vanaf € 100 per maand.
  • Na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.
Je sluit deze kredietverzekering vanaf 9 september af via de Rabobank.

De MKB kredietverzekering Omzet Garant

VASTE DEKKING

Ontvang direct 70% van jouw openstaande vordering als een klant failliet is gegaan of na 90 dagen niet heeft betaald. Dit kan oplopen tot 100%, afhankelijk van het resultaat van onze incassoafdeling.

BENELUX & DUITSLAND

Je bent verzekerd tegen schade die ontstaat door non-betaling van facturen voor zakelijke leveringen aan klanten in de Benelux en Duitsland.

TOT 2,5 MILJOEN EURO OMZET

Omzet Garant is geschikt voor bedrijven met een jaaromzet uit leveringen aan bedrijven (B2B) tot maximaal 2,5 miljoen euro.

Op de hoogte blijven over Omzet Garant

Omzet Garant is vanaf 9 september direct af te sluiten via de Rabobank. Wil je graag op de hoogte blijft van Omzet Garant. Vul dan het formulier in. Zodra wij dit product kunnen aanbieden nemen wij contact met je op.

Op de hoogte blijven