Omzet Garant

In een paar klikken jouw hele omzet verzekerd voor schade die jouw bedrijf oploopt omdat klanten de facturen niet betalen

Bereken direct jouw premie

Geen zorgen meer over wanbetalers
Met Omzet Garant jouw facturen betaald

Heb je zakelijke afnemers? En lever je goederen of diensten op rekening? Dan loop ook jij het risico dat jouw bedrijf wordt geconfronteerd met onbetaalde facturen. Gelukkig kan je jouw bedrijf hiertegen beschermen. Speciaal voor MKB bedrijven met een omzet tot 2,5 miljoen euro bieden wij nu een  eenvoudige en betaalbare oplossing: OMZET GARANT.  

  • Wij vergoeden 70% van je factuur als een klant zijn factuur niet betaald heeft of failliet is gegaan.
  • Binnen 7 dagen betalen wij de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet hebben betaald.
  • Vaste lage maandpremie, al mogelijk vanaf € 100 per maand.
Je sluit deze kredietverzekering eenvoudig online af via de Rabobank.

De MKB kredietverzekering Omzet Garant

VASTE DEKKING

Ontvang direct 70% van jouw openstaande vordering als een klant failliet is gegaan of na 90 dagen niet heeft betaald. Dit kan oplopen tot 100%, afhankelijk van het resultaat van onze incassoafdeling.

32 LANDEN IN EUROPA

Je bent verzekerd tegen schade die ontstaat door non-betaling van facturen voor zakelijke leveringen aan klanten in de Benelux, Duitsland, UK en 27 andere Europese landen.

TOT 2,5 MILJOEN EURO OMZET

Omzet Garant is geschikt voor bedrijven met een jaaromzet uit leveringen aan bedrijven (B2B) tot maximaal 2,5 miljoen euro.

Heb je vragen over Omzet Garant? Of wil je weten wat je per maand gaat betalen?

Vul dan het contactformulier in of doe de premiecheck en weet binnen 30 seconden wat jij voor Omzet Garant gaat betalen.

Meer informatie aanvragen Bereken direct jouw premie