Geen slapeloze nachten meer over betaling van uw facturen

Kies voor de Transactie Garant Service. Speciaal voor klanten van de Rabobank.

Neem contact op Direct afsluiten

Nooit meer wakker liggen van een onbetaalde factuur 

DUIDELIJK

U betaalt een vaste prijs voor uw abonnement en bepaalt zelf van welke diensten u gebruik maakt. Gebruik onze voorspellende informatie om uw bedrijf met vertrouwen te laten groeien.

SIMPEL

Ons eenvoudige online proces maakt het gemakkelijk om op te nemen in uw creditmanagement proces. Verkoop vervolgens op krediet om de concurrentie lokaal of op exportmarkten voor te zijn.

SNEL

U krijgt direct inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten. Daarna beslist u zelf of u de factuur wilt verzekeren. Ook de prijs hiervoor is meteen duidelijk. Zo kunt u snel handelen.

Wat is Transactie Garant Service

U haalde een mooie nieuwe order binnen. Het bedrag van de order is een stuk hoger dan u gewend bent. Wat nu als deze klant de factuur niet betaalt? Kunt u dan zelf de rekeningen nog wel betalen?

Met een abonnement op de Transactie Garant Service hoeft u niet meer wakker te liggen van onbetaalde facturen. U kiest voor eenvoud en gemak. U heeft direct beschikking over 3 diensten: Kredietwaardigheid checken van uw klanten, incasso en betalingsgarantie van uw factuur.

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit direct af.

Neem contact op Direct afsluiten