Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Bevestiging aanvraag gratis klantencheck


Leuk dat je een gratis klantencheck hebt aangevraagd

Je ontvangt de check binnen 2 werkdagen in jouw mailbox
Een bekende valkuil voor veel ondernemers is ‘snel succes’. Veel bedrijven die een succesvolle periode doormaken, hebben de neiging om risico’s met een korrel zout te nemen.  Maar ook hier geldt: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De kern van gezond ondernemerschap is het kennen van de markt, het kennen van de obstakels en risico's en vervolgens is het de kunst deze valkuilen te omzeilen. Een van de maatregelen die je kunt nemen is dat je altijd de kredietwaardigheid checkt van iedere potentiële klant. Dit kan veel leed achteraf besparen. Met het aanvragen van deze klantencheck zette je hierin de eerste stap. Hieronder vertellen we je nog wat meer over het checken van de kredietwaardigheid van klanten en prospects.

Kies voor zekerheid

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op.