Kredietwaardigheid checken

Met onze gratis klantencheck krijg je snel inzicht in de kredietwaardigheid van 3 klanten of prospects. Zo kan je beter inschatten of deze klanten jouw facturen nu en in de toekomst betalen. Vul onderstaand formulier in en wij sturen de kredietwaardigheidscheck naar jouw mailbox.

Ja, stuur mij de gratis kredietwaardigheids­check

​ ​
​ ​

Wat is de kredietwaardigheid van jouw klanten?

Focus op groei en het binnenhalen van nieuwe klanten is een goede eigenschap voor een ondernemer. Als je zakendoet op krediet is het wel fijn om zeker te weten dat jouw klanten de facturen kunnen betalen. Een van de maatregelen die je kunt nemen is dat je altijd de kredietwaardigheid checkt van iedere klant, nieuw én bestaand. Dit kan veel leed achteraf besparen. 

Kies voor zekerheid

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op.

Meer over onze kredietverzekeringen