Kredietwaardigheid checken

Met onze gratis klantencheck krijg je snel inzicht in de kredietwaardigheid van 3 klanten of prospects. Zo kan je beter inschatten of deze klanten jouw facturen nu en in de toekomst betalen. 
Vul onderstaand formulier in en wij sturen de check naar jouw mailbox.
Naar de check

Wat is de kredietwaardigheid van jouw klanten?

Een bekende valkuil voor veel ondernemers is ‘snel succes’. Veel bedrijven die een succesvolle periode doormaken, hebben de neiging om risico’s te negeren.  Maar ook hier geldt: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Focus op groei en het binnenhalen van nieuwe klanten is een goede eigenschap, maar weet jij zeker dat deze klanten jouw facturen kunnen betalen? Een van de maatregelen die je kunt nemen is dat je altijd de kredietwaardigheid checkt van iedere potentiële klant. Dit kan veel leed achteraf besparen. 

Doe de gratis klantencheck!

Vul onderstaand formulier in en wij sturen de check naar jouw mailbox.

Kies voor zekerheid

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op.

Meer over onze kredietverzekeringen