Informatie over Euler Hermes Nederland

Euler Hermes Nederland

De toekomst is niet altijd zoals verwacht. Daarom voorspellen wij vandaag handels- en kredietrisico’s om uw cashflow van morgen te beschermen.
Neem contact op

Kredietverzekeraar Euler Hermes Nederland

Gedurende het jaar neemt je diverse beslissingen over wie en tegen welke voorwaarden je zakendoet. Om die beslissingen te nemen heb je een gedegen inzicht nodig in jouw markten, klanten en de economische ontwikkelingen. Je gebruikt hierbij financiële tools die meer zekerheid aan jouw plannen toevoegen.

En precies op dat gebied kunnen wij je helpen. Met ruim 100 jaar investering in onze mensen en hun kennis over bedrijven wereldwijd hebben wij de oplossingen om je te ondersteunen als je op rekening zakendoet. Onze deskundige analisten maken gebruik van door technologie ondersteunde processen. Zo krijgen zij interessante inzichten en verstrekken zij direct toepasbare informatie aan bedrijven van elke omvang en in alle sectoren.

Ons doel is je de mogelijkheid te bieden om werkkapitaal te ontsluiten of een hoog rendement op jouw liquide middelen te behalen. Tegelijkertijd verlaag je jouw kosten, gebruikt je jouw kapitaal optimaal en verminder je de risico’s om schade op te lopen door onbetaalde facturen.  

Met onze diensten kies je de beste klanten en markten voor jouw bedrijf, verbeter je jouw financiële gezondheid en bescherm je jouw cashflow tegen dubieuze debiteuren en verliezen. Je kunt op meer contracten inschrijven, jouw klantenbestand aanpassen of een betere financiering krijgen.

Wij hebben kredietverzekeringen, garanties  en andere instrumenten ontwikkeld die aan de eisen van sectoren overal ter wereld voldoen. Neem contact met ons op en zie hoe wij waarde aan jouw bedrijf kunnen toevoegen.

Wij blijven je ondersteunen als de risico’s realiteit worden

Als jouw klant niet betaalt, beheren wij direct jouw vorderingen en nemen het incasso over. Zo kun je je blijven richten op het managen en uitbouwen van jouw bedrijf. Ondersteund door Allianz geven wij bedrijven het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen. Wij hebben kantoren in Den Bosch en Amsterdam, maar je maakt gebruik van ons internationale netwerk met kantoren in meer dan 50 landen wereldwijd.   

In Nederland werken wij samen met een aantal partners
 

 • Allianz makelaars
  Speciaal voor klanten van Allianz bieden wij kredietverzekeringsoplossingen en garanties aan onder het label van Allianz. Vraag hiernaar bij uw Allianz adviseur. 

 • De Rabobank 
  Speciaal voor klanten van de Rabobank bieden wij kredietverzekeringsoplossingen en garanties aan.
  Vraag bij uw lokale Rabobank adviseur naar de mogelijkheden of neem een kijkje op de website van de Rabobank.
   
 • Gespecialiseerde verzekeringsadviseurs
  Heeft u een eigen verzekeringsadviseur? Dan is de kans groot dat deze ook kredietverzekeringen van Euler  Hermes aanbiedt. Vraag ernaar bij uw adviseur of informeer bij ons naar de partijen waarmee wij  samenwerken.

 • Modint
  Euler Hermes helpt u om veilig en gerust zaken te doen. Een gespecialiseerd team volgt de ontwikkelingen binnen mode- en textielbranche op de voet om u op tijd te informeren. Om in te spelen op de brancheontwikkelingen en specifieke behoeftes van bedrijven in deze branche, heeft Euler Hermes een  samenwerking met MODINT. De mode-, interieur-, tapijt- en textielbranche zijn dynamisch en veeleisend.  MODINT kent deze branches als geen ander. Bovendien profiteert u van een aantal voordelen. 
 • SureBusiness
  Euler Hermes Nederland werkt samen met MKB Service Provider SUREbusiness. Als gevolmachtigde biedt    SUREbusiness onafhankelijke verzekeringsadviseurs toegang tot een uitgebreid online assortiment aan  zakelijke verzekeringen. Waaronder nu dus ook de MKB Kredietverzekering Simplicity van Euler Hermes. Hierdoor sluit u als verzekeringsadviseur nu ook eenvoudig en volledig online een kredietverzekering af voor uw klanten.
ERVARING
55.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
40 miljoen
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating 
VAN STANDARD & POOR'S

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

073 688 96 76 Offerte Contact