Vertrouwen in de toekomst

De toekomst is niet altijd zoals verwacht. Daarom voorspellen wij vandaag handels- en kredietrisico’s om uw cashflow van morgen te beschermen.

Onze oplossingen Neem contact op

Kredietverzekeraar Euler Hermes Nederland

Gedurende het jaar neemt u diverse handelsbeslissingen. Die vereisen een diepgaand inzicht in uw markten en de economische ontwikkelingen. U gebruikt hierbij financiële tools die meer zekerheid aan uw plannen toevoegen.

En precies op dat gebied kunnen wij u helpen. Met ruim 100 jaar investering in onze mensen en hun kennis over bedrijven wereldwijd, is onze business intelligence ongeëvenaard. Onze deskundige analisten maken gebruik van door technologie ondersteunde processen. Zo krijgen zij interessante inzichten en verstrekken zij direct toepasbare informatie aan bedrijven van elke omvang en in alle sectoren.

Ons doel is u de mogelijkheid te bieden om het werkkapitaal te ontsluiten of een hoog rendement op uw liquide middelen te behalen. Tegelijkertijd verlaagt u uw kosten, gebruikt u uw kapitaal optimaal en vermindert u de risico’s om liquiditeit in de supply chain te verliezen.

Met onze diensten kiest u de beste klanten en markten voor uw bedrijf, verbetert u uw financiële gezondheid en beschermt u uw cashflow tegen dubieuze vorderingen en verliezen. U kunt op meer contracten inschrijven, uw klantenbestand aanpassen of een nieuwe onderneming starten.

Wij hebben verzekeringen, borgstellingen, garanties en andere instrumenten ontwikkeld die aan de eisen van sectoren overal ter wereld voldoen. Neem contact met ons op en zie hoe wij waarde aan uw bedrijf kunnen toevoegen.

Hoe Euler Hermes u kan helpen 

Voorspellend inzicht

Met onze informatie bekijkt u de financiële stabiliteit van uw klanten nauwkeurig en beheert u de risico’s van uw portefeuille. We combineren onze gegevens met economische intelligentie, markttrends en branchespecifieke risicoanalyses. Zo neemt u de juiste zakelijke beslissingen.

Vertrouwd zakendoen

Op zoek naar nieuwe potentiële klanten? Nieuwe exportmarkten betreden? Wilt u bestaande klanten benaderen voor een nieuw krediet? Wij werken met u samen zodat u er zeker van bent dat uw facturen worden betaald, welke groeiplannen u ook hebt.

Snel handelen

Wij houden uw klanten constant in de gaten, om nieuwe risico’s en gevaren op uw markten zo snel mogelijk op te sporen. Wij adviseren over best practices voor credit management zodat u uw concurrenten voorblijft. In binnen- en buitenland.

Wij blijven u ondersteunen als de risico’s realiteit worden

Als uw klant niet betaalt, beheren wij direct uw  vorderingen en nemen het incasso over. Zo kunt u zich blijven richten op het managen en uitbouwen van uw bedrijf. Ondersteund door Allianz geven wij bedrijven het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen.

Wij hebben kantoren in Den Bosch, Amsterdam en Rotterdam. Bel ons nu en profiteer van onze specialistische kennis van handelskredietverzekering, internationale incasso en garanties en borgstellingen.

Lees wat andere bedrijven vinden van onze ondersteuning bij het zakendoen. En om facturen betaald te krijgen.

Lees de verhalen van onze klanten Neem contact op

Wij combineren de kracht van digitale systemen met grondig inzicht op basis van onze jarenlange kennis en ervaring om uw bedrijf te helpen groeien. Werken met Euler Hermes geeft u het vertrouwen om beslissingen te nemen over klanten- en leveranciersrisico’s en om de diensten te vinden om die risico's te beheersen. Of u nu kiest voor kredietverzekering, garanties of of een van onze speciale producten, onze teams werken samen met u om uw wensen en behoeftes te begrijpen. Als uw facturen laat of helemaal niet worden betaald, ondersteunt ons incassoteam u en stelt onze incassoservice ter bsechikking. Wat belangrijker is: wij begrijpen dat u uw cashflow moet beschermen en de inzet van kapitaal moet optimaliseren. Als u onze diensten gebruikt, kunt u nieuwe markten betreden, nieuwe klanten aantrekken en meer contracten sluiten, zodat uw bedrijf lokaal en internationaal groeit.