kredietverzekeraar-euler-hermes

Kredietverzekeraar Euler Hermes in Nederland

De toekomst is niet altijd zoals verwacht. Als kredietverzekeraar helpen wij jou daarom graag. Door vandaag handels- en kredietrisico’s te voorspellen om jouw cashflow van morgen te beschermen. Wil je weten hoe dit werkt? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Welkom bij kredietverzekeraar Euler Hermes in Nederland

Gedurende het jaar neem je diverse beslissingen over met wie en tegen welke voorwaarden je zakendoet. Om die beslissingen te nemen heb je een gedegen inzicht nodig in jouw markten, klanten en de economische ontwikkelingen. En precies op dat gebied kunnen kredietverzekeraars zoals Euler Hermes je helpen.

Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij de oplossingen om je meer zekerheid te bieden als je op rekening zakendoet. Onze deskundige analisten maken gebruik van de nieuwste technologieën. Zo krijgen zij interessante inzichten en verstrekken zij direct toepasbare informatie aan bedrijven van elke omvang en in alle sectoren. Met onze AA rating door Standard & Poor's en Allianz als moedermaatschappij kan jij rekenen op een betrouwbare partner.

Ons doel is jouw bedrijf de mogelijkheid te bieden om werkkapitaal te ontsluiten, jouw cashflowpositie te verbeteren en te zorgen voor voldoende liquide middelen. Tegelijkertijd verlaag je jouw kosten, gebruik je jouw kapitaal optimaal en verminder je de risico’s op schade door onbetaalde facturen.

Met onze diensten kies je de beste klanten en markten voor jouw bedrijf, verbeter je jouw financiële gezondheid en bescherm je jouw cashflow tegen dubieuze debiteuren en verliezen. Je kunt op meer contracten inschrijven, jouw klantenbestand aanpassen of een betere financiering krijgen.

Wij hebben kredietverzekeringen,  fraudeverzekeringen ,  garanties  en andere diensten ontwikkeld die aan de eisen van sectoren overal ter wereld voldoen. Als jouw klant niet betaalt, beheren wij direct jouw vorderingen en nemen het incasso over. Zo kun je je blijven richten op het managen en uitbouwen van jouw bedrijf. Wij geven bedrijven het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen.  

Je wilt graag groeien, jouw personeel tevreden houden en de toekomst van jouw bedrijf veiligstellen. Maar je wilt jouw ambities wel verantwoord realiseren. Precies op dat punt kunnen wij je helpen. Met onze kredietverzekering dek je jouw betaalrisico af.
Bedrijfsfraude komt helaas steeds vaker voor. Hoeveel preventiemaatregelen je ook treft, het is nooit 100% gegarandeerd dat het jouw bedrijf niet overkomt. Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade door interne fraude én externe fraude.
Ook voor een Garantie kan je terecht bij Euler Hermes. Een groot voordeel ten opzichte van een bankgarantie is dat onze garanties geen beslag leggen op jouw werkkapitaal. En met onze AA score van Standard & Poor's zijn we een zeer betrouwbare partner.

Onze teams werken samen met jou om jouw wensen en behoeftes te begrijpen. Als jouw facturen te laat of helemaal niet worden betaald, ondersteunt ons incassoteam je om toch jouw geld te krijgen. En lukt het ook hen niet jouw geld te krijgen, betalen wij de schade aan je uit.

Dit alles doen wij al meer dan 100 jaar. In meer dan 50 landen wereldwijd. Zo kies jij met onze ervaring voor de beste kredietverzekeringsmaatschappij én vertrouwen in de toekomst.

Of je nu gaat voor groei of kiest voor zekerheid. Bij Euler Hermes hebben we altijd een oplossing die bij je past.  

Bekijk in onze video waarom je voor Euler Hermes kiest
Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Wij hebben kantoren en mensen aanwezig in meer dan 50 landen wereldwijd. Met deze lokale informatie helpen we jou nieuwe markten ontdekken. En zien we risico's bij bestaande klanten? Dan hoor je dat ook van ons.
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Als je bij ons een kredietverzekering afsluit dan krijg je een vaste contactpersoon. Deze helpt je jouw debiteurenrisico's zo goed mogelijk te beheersen. En gaat het toch mis, dan zorgen wij er samen voor dat jij toch jouw geld ontvangt.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Onze deskundige analisten verzaelen dagelijks interessante inzichten over jouw klanten en sectoren Deze delen zij graag met jou, via rapporten of in een persoonlijk gesprek. Informatie die jij kan gebruiken om beslissingen te nemen over met wie en hoe je zakendoet.

Onze vestigingen

Euler Hermes in Nederland  

Brabantlaan 2
5216 TV 's-Hertogenbosch

073 688 99 99

Routebeschrijving

Euler Hermes Garanties

De Entree 67 (Alpha Tower)
1101 BH Amsterdam-Zuidoost

020 696 39 41

Routebeschrijving

  Bekijk via onderstaande button onze vacatures en solliciteer direct.

 

Kredietverzekeraar Euler Hermes werkt in Nederland onder andere samen met:
 

 • Allianz makelaars
  Speciaal voor klanten van Allianz bieden wij kredietverzekeringsoplossingen en garanties aan onder het label van Allianz. Vraag hiernaar bij jouw Allianz adviseur. 

 • De Rabobank 
  Speciaal voor klanten van de Rabobank bieden wij kredietverzekeringsoplossingen en garanties aan.
  Vraag bij jouw lokale Rabobank adviseur naar de mogelijkheden of neem een kijkje op de website van de Rabobank.
   
 • Gespecialiseerde verzekeringsadviseurs
  Heb je een eigen verzekeringsadviseur? Dan is de kans groot dat deze ook kredietverzekeringen van Euler Hermes aanbiedt. Vraag ernaar bij jouw adviseur of informeer bij ons naar de partijen waarmee wij samenwerken.

 • Modint
  Euler Hermes helpt je om veilig en gerust zaken te doen. Een gespecialiseerd team volgt de ontwikkelingen binnen de mode- en textielbranche op de voet om je op tijd te informeren. Om in te spelen op de brancheontwikkelingen en specifieke behoeftes van bedrijven in deze branche, heeft Euler Hermes een  samenwerking met MODINT. De mode-, interieur-, tapijt- en textielbranche zijn dynamisch en veeleisend.  MODINT kent deze branches als geen ander. Bovendien profiteert je van een aantal voordelen. 
 • SureBusiness
  Euler Hermes in Nederland werkt samen met MKB Service Provider SUREbusiness. Als gevolmachtigde biedt SUREbusiness onafhankelijke verzekeringsadviseurs toegang tot een uitgebreid online assortiment aan zakelijke verzekeringen. Waaronder nu dus ook de MKB Kredietverzekering Simplicity van Euler Hermes. Hierdoor sluit je als verzekeringsadviseur nu ook eenvoudig en volledig online een kredietverzekering af voor jouw klanten.