Jouw keuze voor kredietverzekeraar Euler Hermes
   

Kredietverzekeraars in Nederland
Jouw keuze voor Euler Hermes

De toekomst is niet altijd zoals verwacht. Om jouw cashflow te beschermen kies je  voor de zekerheid van een kredietverzekering bij kredietverzekeraar Euler Hermes.

In Nederland heb je de keuze uit een aantal kredietverzekeraars. Maar natuurlijk kies jij voor Euler Hermes. Want daarmee kies je voor vertrouwen. Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij de oplossingen om je te ondersteunen als je op rekening zakendoet.

Wij bieden kredietverzekeringen, garanties     en andere diensten aan die voldoen aan de eisen van bedrijven overal ter wereld. Met meer dan 55.000 klanten wereldwijd zijn wij de nummer 1 kredietverzekeraar en hebben wij veel ervaring om bedrijven te ondersteunen bij hun handels- en betaalrisico's. Als jouw klant niet betaalt, neemt ons professionele incassoteam het incasso van je over. Zo kun je je blijven richten op het managen en uitbouwen van jouw bedrijf. Ondersteund door Allianz geven wij bedrijven het vertrouwen om nationaal en internationaal zaken te doen. In Nederland hebben wij hebben kantoren in Den Bosch en Amsterdam, maar je maakt gebruik van ons internationale netwerk met kantoren in meer dan 50 landen wereldwijd. 

Onze deskundige analisten maken gebruik van de laatste technologische processen. Zo krijgen zij interessante inzichten en verstrekken zij direct toepasbare informatie aan bedrijven van elke omvang en in alle sectoren. Informatie die jij kan gebruiken om beslissingen te nemen over met wie en hoe je zakendoet.

Onze teams werken samen met jou om jouw wensen en behoeftes te begrijpen. Als jouw facturen te laat of helemaal niet worden betaald, ondersteunt ons incassoteam je om toch jouw geld te krijgen. En lukt het ook hen niet jouw geld te krijgen, betalen wij de schade aan je uit.

Dit alles doen wij al meer dan 100 jaar. In meer dan 50 landen wereldwijd. Zo kies jij met onze ervaring voor de beste kredietverzekeringsmaatschappij én vertrouwen in de toekomst.

Bekijk in onze video waarom je voor Euler Hermes kiest

Gedurende het jaar neemt je diverse beslissingen over wie en tegen welke voorwaarden je zakendoet. Om die beslissingen te nemen heb je een gedegen inzicht nodig in jouw markten, klanten en de economische ontwikkelingen. Je gebruikt hierbij financiële tools die je zekerheid geven om jouw plannen uit te voeren. En precies op dat gebied kunnen wij je helpen.

Met ons brede scale aan oplossingen bieden we je de mogelijkheid om werkkapitaal te ontsluiten, afschrijvingen te beperken en de kredietwaardigheid van jouw klanten in te schatten. Tegelijkertijd verlaag je jouw kosten, gebruik je jouw kapitaal optimaal en verminder je de risico’s op schade door onbetaalde facturen.  Met onze diensten kies je de beste klanten en markten voor jouw bedrijf, verbeter je jouw financiële gezondheid en bescherm je jouw cashflow tegen dubieuze debiteuren en verliezen. Je kunt op meer contracten inschrijven, jouw klantenbestand uitbreiden of een betere financiering krijgen.

 

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Een kredietvezekering zorgt ervoor dat je toch jouw geld krijgt als klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kan je met een gerust hart jouw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Je schat vooraf je risico's in en bent verzekerd tegen schade als je klant de factuur niet betaalt. Zo kan jij op krediet leveren waar jouw concurrent dat misschien niet altijd kan.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Met een kredietverzekering verminder je 'slecht risico’ en in je jouw facturen sneller om financiële voordelen te krijgen. Dit kan je ook helpen bij de onderhandelingen met jouw bank of investeerder.