Jouw keuze voor kredietverzekeraar Euler Hermes


JOUW KEUZE VOOR ONS

De toekomst is niet altijd zoals verwacht. Om jouw cashflow te beschermen kies je  voor de zekerheid van een kredietverzekering bij Euler Hermes.
Neem contact op


Al ruim 100 jaar investeren wij in onze mensen en hun kennis over bedrijven wereldwijd. Onze teams werken samen met jou om jouw wensen en behoeftes te begrijpen. Als jouw facturen te laat of helemaal niet worden betaald, ondersteunt ons incassoteam je om toch jouw geld te krijgen. En lukt het ook hen niet jouw geld te krijgen, betalen wij de schade aan je uit.

Bekijk in onze video waarom je kiest voor Euler Hermes

Bekijk in onze video waarom je voor Euler Hermes kiest

Als je kiest voor Euler Hermes dan kies je voor de volgende voordelen:

 

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Een kredietvezekering zorgt ervoor dat je toch jouw geld krijgt als klanten hun facturen niet meer kunnen betalen. Zo kan je met een gerust hart jouw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten.
Incasso is bij sommige kredietverzekeringen onderdeel van de service
Je schat vooraf je risico's in en bent verzekerd tegen schade als je klant de factuur niet betaalt. Zo kan jij op krediet leveren waar jouw concurrent dat misschien niet altijd kan.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
Met een kredietverzekering verminder je 'slecht risico’ en in je jouw facturen sneller om financiële voordelen te krijgen. Dit kan je ook helpen bij de onderhandelingen met jouw bank of investeerder.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

073 688 96 76 Offerte Contact