Onze partners

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met een aantal gerenommeerde partijen.

Ook met ons samenwerken?

Wij werken samen met:

 • Allianz makelaars
  Speciaal voor klanten van Allianz bieden wij kredietverzekeringsoplossingen en garanties aan onder het label van Allianz. Vraag hiernaar bij uw Allianz adviseur. 
 • De Rabobank 
  Speciaal voor klanten van de Rabobank bieden wij kredietverzekeringsoplossingen en garanties aan.

  Vraag bij uw lokale Rabobank adviseur naar de mogelijkheden of neem een kijkje op de Rabobank pagina.
 • Gespecialiseerde verzekeringsadviseurs
  Heeft u een eigen verzekeringsadviseur? Dan is de kans groot dat deze ook kredietverzekeringen van Euler  Hermes aanbiedt. Vraag ernaar bij uw adviseur of informeer bij ons naar de partijen waarmee wij  samenwerken.

 • Modint
  Euler Hermes helpt u om veilig en gerust zaken te doen. Een gespecialiseerd team volgt de ontwikkelingen binnen mode- en textielbranche op de voet om u op tijd te informeren. Om in te spelen op de brancheontwikkelingen en specifieke behoeftes van bedrijven in deze branche, heeft Euler Hermes een  samenwerking met MODINT. De mode-, interieur-, tapijt- en textielbranche zijn dynamisch en veeleisend.  MODINT kent deze branches als geen ander. Bovendien profiteert u van een aantal voordelen. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een MODINT Branchepolis. Of kijk op de website van MODINT

 • SureBusiness

Euler Hermes Nederland werkt samen met MKB Service Provider SUREbusiness. Als gevolmachtigde biedt    SUREbusiness onafhankelijke verzekeringsadviseurs toegang tot een uitgebreid online assortiment aan  zakelijke verzekeringen. Waaronder nu dus ook de MKB Kredietverzekering Simplicity van Euler Hermes.      Hierdoor sluit u als verzekeringsadviseur nu ook eenvoudig en volledig online een kredietverzekering af voor uw klanten.

Wilt u het uzelf ook gemakkelijk maken? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een aanstelling op het platform van SUREbusiness. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 073 688 96 76.