Ivo Zernitz nieuwe commercieel directeur Euler Hermes Nederland

 Euler Hermes, wereldmarktleider in kredietverzekeringen en specialist in bankgaranties, heeft Ivo Zernitz vanaf 1 oktober 2017 benoemd tot Chief Commercial Officer voor haar Nederlandse onderneming, Euler Hermes Nederland.

Zernitz blikt terug op een rijke ervaring binnen de kredietverzekeringswereld. Hij is voor deze overstap zes jaar werkzaam geweest als Sales Director bij Atradius in Nederland. Hij begon er in 2005 als Senior Account Manager. Ivo startte zijn loopbaan in 2002 bij Graydon als Sales Rep New Business en vervolgens Key Account Manager.

Ivo Zernitz neemt de positie over van Mike de Bresser, die de functie van Chief Commercial Officer van Euler Hermes UK & Ireland gaat vervullen. Francis Jespers, Chief Executive Officer van Euler Hermes Nederland:

“Wij zijn blij met de komst van Ivo bij Euler Hermes Nederland. Ivo heeft veel ervaring in onze tak van sport en ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn kennis en talenten onze positie in de Nederlandse kredietverzekering- én garantiemarkt verder zal verstevigen”.