Durf het verschil te maken

Ben jezelf. Heb vertrouwen in de toekomst

Bekijk vacatures

 

Word lid van ons team

Samen vormen we een geweldig team. Als je zoekt naar een carrière met echte mogelijkheden bij een energiek en wereldwijd opererend bedrijf dat diensten levert, waarde toevoegt en groei bevordert, dan zijn wij wat jij zoekt.Werk waar je wordt aangemoedigd om je passies te ontdekken, waar jouw talenten worden gestimuleerd en je de kans krijgt om jouw vaardigheden aan te scherpen en jouw potentieel te ontdekken.

 

“Grote leiders willen niet perse leiders worden...ze willen een verschil maken. Het gaat nooit om de rol; het gaat altijd om het doel en wat uw bijdrage daaraan is.

Florence Lecoutre, Wereldwijd HR-manager

Onze belofte aan jou

Wij geloven in leiderschap en samenwerking gebaseerd op duidelijke verantwoordelijkheden, samenwerking en ondernemerschap. Daarom beloven wij:

  • Eerlijke beloning. Wij gebruiken benchmarks in onze branche om onze aanbiedingen te evalueren en voor onze investeringen in de voortgang van jouw carrière.
  • Waardevolle secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingen op verzekeringen, persoonlijke ontwikkelprogramma’s, uitgebreid gezondheidsprogramma en reiskostenvergoeding.
  • Groeikansen. Wij ondersteunen al onze werknemers bij het opleiden, opbouwen van ervaring en het leveren van hun beste prestaties.
  • Gedeeld succes. Wij helpen iedereen te delen in het succes door variabele beloningen en toegang tot het Allianz aandelen-inkoopplan.
  • Diversiteit. Wij streven op alle mogelijke manieren naar diversiteit. Wij keuren elke vorm van discriminatie af.
  • Integriteit. Wij streven ernaar iedereen met waardigheid en respect te behandelen. Wij houden ons altijd aan onze Ethische Code.

Als jij nieuwsgierig en klantgericht bent en het beste uit jezelf wilt halen, laten we dan samen werken aan onze veranderingen voor de komende 100 jaar.

Vertrouwen in de toekomst.

Hoe gaat Euler Hermes om met uw gegevens?

Op deze website verzamelt Euler Hermes alleen de persoonlijke gegevens die u vrijwillig verstrekt via formulieren of die u ons anderszins laat verzamelen volgens de cookievoorkeuren die u hebt geselecteerd toen u onze website voor het eerst bezocht. U hebt het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken, en als u dit doet, zullen wij de verwerking van uw op deze website verzamelde gegevens stopzetten. U kunt via dit formulier uw toestemming intrekken.

Vind jouw toekomst bij ons

Solliciteer nu