Kom je bij ons werken?

Durf het verschil te maken. Ben jezelf en heb vertrouwen in de toekomst.

Word ook lid van ons team


Samen vormen we een geweldig team. Als je zoekt naar een carrière met echte mogelijkheden bij een energiek en wereldwijd opererend bedrijf dat diensten levert, waarde toevoegt en groei bevordert, dan zijn wij wat jij zoekt.Werk waar je wordt aangemoedigd om je passies te ontdekken, waar jouw talenten worden gestimuleerd en je de kans krijgt om jouw vaardigheden aan te scherpen en jouw potentieel te ontdekken.
Samen vormen we een geweldig team. Ben jij op zoek naar een veelbelovende carrière in een internationale omgeving? En wil je waarde toevoegen en groei stimuleren voor jezelf en onze klanten? Zoek dan niet verder en kom bij ons werken!  
Competenties
Capacities
  • Bij Euler Hermes hebben wij een eigen Euler Hermes Academy. Deze biedt wereldwijd trainingen aan op het gebied van innovatie, functionele en managementvaardigheden en culturele verandering.
  • Leer van professionals tijdens gestructureerde 1-jarige mentoring programma's met onze bestuursleden, regionale CEO’s en andere senior managers.
Ervaring
Experience
  • Maximaliseer je werkprestatie en bepaal jouw eigen richting door zelf te beslissen waar en wanneer je werkt.
  • Ruil een tijdje van functie om te leren van andere afdelingn. Ontwikkel jouw creatieve vaardigheden door vanuit verschillende perspectieven naar situatie te kijken.
  • Wij stimuleren mobiliteit wereldwijd en tussen afdelingen; jouw mogelijkheid om overal ter wereld te werken.
 
Ontwikkeling
Talent
  • Profiteer van speciale talentmanagementprogramma's waarmee je jouw vaardigheden continu kunt versterken.
  • Geef jouw carrière een boost! Maak gebruik van de mogelijkheid om met het leadership team te werken. 
  • Leer van internationale opdrachten; we delen talenten met onze moedermaatschappij, Allianz, zodat je een nog bredere blik en nog veel meer mogelijkheden krijgt.

Onze belofte aan jou

Wij zijn de wereldmarktleider in kredietverzekeringenen garanties met een aanwezigheid in meer dan 50 landen. En als lid van de Allianz Group kun je gebruik maken van onze collectieve kennis en wereldwijde aanwezigheid.

Je kunt deel uitmaken van een cultuur waarin zowel mensen als prestaties ertoe doen. Waar jouw uitstekende resultaten net zo worden gewaardeerd als jouw inclusieve, samenwerkende, ondernemende en klantgerichte gedrag.
Als je op jouw best wilt presteren, als je het verschil wilt maken, laten we het dan hebben over samenwerken om de verandering voor de komende 100 jaar te stimuleren.

Wij streven op alle mogelijke manieren naar diversiteit. Wij keuren elke vorm van discriminatie af en stimuleren voor iedereen de mogelijkheid om te leren en te groeien.

Wij streven ernaar iedereen met waardigheid en respect te behandelen. Wij houden ons altijd aan onze Ethische Code.

Wij ondersteunen al onze werknemers bij het opleiden, opbouwen van ervaring en het leveren van hun beste prestaties.

  • Wij helpen iedereen te delen in het succes door variabele beloningen en toegang tot het Allianz aandelen-inkoopplan.

Wij gebruiken benchmarks in onze branche om onze aanbiedingen te evalueren en voor onze investeringen in de voortgang van jouw carrière.

Wij bieden secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingen op verzekeringen, persoonlijke ontwikkelprogramma’s, uitgebreid gezondheidsprogramma en reiskostenvergoeding.