De perfecte factuur maken

Download onze gratis tips en maak de perfecte factuur.
Inclusief voorbeeld factuur.

Een correcte factuur wordt sneller betaald

Is jouw factuur onduidelijk en niet 100% in orde? Dan is de kans groot dat je langer op je geld moet wachten. Zorg ervoor dat je nota’s tiptop in orde zijn en dat ze voldoen aan de wettelijke eisen.  

Belangrijk is de omschrijving op de factuur. Gebruik geen codes en begrippen die vragen oproepen. Dan wordt je nota al snel opzij gelegd. Stuur de factuur vooral ook naar de juiste persoon of afdeling. Klopt dit niet? Dan gaat de factuur bij jouw afnemer door de organisatie zwerven. Zorg dat je facturen voldoen aan de eisen die de fiscus stelt. Voorzie elke rekening van een uniek factuurnummer en nummer de facturen door.

Precies weten waar je factuur nog meer aan moet voldoen? Download dan onze gratis whitepaper, inclusief voorbeeld factuur.

Kies voor zekerheid

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpt Euler Hermes als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op.

Bekijk onze oplossingen