Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.


Een succesvol exportplan maken

Sommige markten hebben te maken met uitdagende omstandigheden. Toch biedt de wereld van handel nog volop kansen. Grijp deze met een succesvol exportplan.
Download ebook Ontdek kansen in onzekere tijden

Export is een van de manieren om jouw omzet te vergroten. Buitenlandse markten bieden kansen, maar je krijgt ook te maken met politieke onzekerheid en afnemende rendementen door het mondiale economisch beleid. Hoewel sommige markten met uitdagende omstandigheden worden geconfronteerd, biedt de wereld van handel nog volop kansen. 

Een exportplan helpt je om je voor te bereiden op het betreden van een buitenlandse markt. Een goede uitvoering kan het verschil maken tussen meer omzet en echte groei. In ons e-book geven je een aantal tips om een exportplan te schrijven. En geven we je inzicht in de meest veelbelovende groeimarkten.  Vul jouw gegevens in en ontvang dit e-book gratis in jouw mailbox.

​ ​
​ ​

Hoe kan een kredietverzekering helpen bij export?
 

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Je krijgt toegang tot uitgebreide informatie over de financiële situatie van jouw klanten. Zo weet je precies met wie je zakendoet, ook in het buitenland.
Kies de juiste klanten en markten om zaken te doen
Identificeer snel kansen voor veilige groei en uitbreiding. Met onze informatie maak je bewuste en verantwoorde keuzes om jouw omzet te vergroten.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
De kans op wanbetaling neemt toe naarmate jouw klant verder in het buitenland zit. Betaalt een buitenlandse klant niet? Dan vergoeden wij de schade.