Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Een succesvol exportplan maken

Sommige markten hebben te maken met uitdagende omstandigheden. Toch biedt de wereld van handel nog volop kansen. Grijp deze met een succesvol exportplan. Om je hierbij te helpen schreven we een uitgebreid e-book vol tips.

Download ebook Ontdek kansen in onzekere tijden

 

 

Export is een van de manieren om jouw omzet te vergroten. Buitenlandse markten bieden kansen, maar je krijgt ook te maken met politieke onzekerheid en afnemende rendementen door het mondiale economisch beleid. Hoewel sommige markten met uitdagende omstandigheden worden geconfronteerd, biedt de wereld van handel nog volop kansen.

Een exportplan helpt je om je voor te bereiden op het betreden van een buitenlandse markt. Een goede uitvoering kan het verschil maken tussen meer omzet en echte groei. In ons e-book geven je een aantal tips om een exportplan te schrijven. En geven we je inzicht in de meest veelbelovende groeimarkten.  Vul jouw gegevens in en ontvang dit e-book gratis in jouw mailbox.

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Je krijgt toegang tot onze database met informatie over de financiële situatie van jouw klanten. Zo beslis jij verantwoord met welke klanten je zakendoet, ook in het buitenland.
Kies de juiste klanten en markten om zaken te doen
Betaalt een klant niet, dan gaat onze incasso-afdeling voor je aan de slag om de factuur alsnog betaald te krijgen. Je maakt gebruik van ons incassonetwerk in meer dan 50 landen.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
De kans op wanbetaling neemt toe naarmate jouw klant verder in het buitenland zit. Betaalt een klant niet? Dan krijg jij via onze kredietverzekering toch jouw geld.
ERVARING
55.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S