Een succesvol exportplan maken

Sommige markten hebben te maken met uitdagende omstandigheden. Toch biedt de wereld van handel nog volop kansen. Grijp deze met een succesvol exportplan.
Download ebook Ontdek kansen in onzekere tijden

 

 

Export is een van de manieren om jouw omzet te vergroten. Buitenlandse markten bieden kansen, maar je krijgt ook te maken met politieke onzekerheid en afnemende rendementen door het mondiale economisch beleid. Hoewel sommige markten met uitdagende omstandigheden worden geconfronteerd, biedt de wereld van handel nog volop kansen.

Een exportplan helpt je om je voor te bereiden op het betreden van een buitenlandse markt. Een goede uitvoering kan het verschil maken tussen meer omzet en echte groei. In ons e-book geven je een aantal tips om een exportplan te schrijven. En geven we je inzicht in de meest veelbelovende groeimarkten.  Vul jouw gegevens in en ontvang dit e-book gratis in jouw mailbox.

E-book downloaden

Hoe kan een kredietverzekering helpen bij export?

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Je krijgt toegang tot uitgebreide informatie over de financiële situatie van jouw klanten. Zo weet je precies met wie je zakendoet, ook in het buitenland.
Kies de juiste klanten en markten om zaken te doen
Identificeer snel kansen voor veilige groei en uitbreiding. Met onze informatie maak je bewuste en verantwoorde keuzes om jouw omzet te vergroten.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
De kans op wanbetaling neemt toe naarmate jouw klant verder in het buitenland zit. Betaalt een buitenlandse klant niet? Dan vergoeden wij de schade.

Kies voor zekerheid bij export

Je bent liever bezig met ondernemen. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze kredietverzekeringen  zorgen wij voor zekerheid. Dan heb je geen twijfel meer of je die grote opdracht in het buitenland wel aan moet nemen. En lig je niet wakker omdat je twijfelt of een grote factuur wel betaald wordt. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid, ook bij export. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op jouw eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat klanten jouw facturen altijd betalen, maar gaat het toch mis dan vergoeden wij de schade.

Neem contact op
Kredietverzekeringen
Veelgestelde vragen