TradeMatch

Handige export-tool: risico’s per land en sector direct in beeld

Direct zicht op export-risico’s per land en sector

In welk land je ook zaken doet: wat zijn de risico’s? TradeMatch laat in één oogopslag zien wat per land en per sector de belangrijkste handelsbedreigingen zijn. Een peilstok voor ondernemers die in het buitenland een nieuwe markt betreden.  

TradeMatch helpt ondernemers exportmogelijkheden te identificeren in 70 landen en 17 sectoren. Welke regio’s en verkooppunten zijn favoriet? Waar liggen de kansen? Welke landen en sectoren kun je beter mijden? De nieuwe web applicatie van Euler Hermes brengt het direct en overzichtelijk in beeld. Eenvoudig via smartphones te raadplegen.
Probeer TradeMatch nu zelf
Export tool TradeMatch

Houvast

“Met deze tool hebben we een verkeerstoren voor de wereldhandel gemaakt”, zegt Ludovic Subran, Chief Economist van de Allianz Group en Euler Hermes Group. “Er zijn zoveel onzekerheden en valkuilen. Als ondernemer moet je weten waar je voet aan land zet. Met dit hulpmiddel bieden we ondernemers houvast in een tijd die al diffuus genoeg is.”

Continu actueel

TradeMatch is een handig hulpmiddel dat zeer eenvoudig is te gebruiken. Elk kwartaal wordt het bijgewerkt aan de hand van meer dan twee miljoen exportdata waarover de researchafdeling van Euler Hermes beschikt. Ook de voorspellingen van het eigen economische onderzoeksteam worden binnen TradeMatch verwerkt.

Hoe kan een kredietverzekering jouw bedrijf helpen bij export?
 

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Je krijgt toegang tot uitgebreide informatie over de financiële situatie van jouw klanten. Zo weet je precies met wie je zakendoet, ook in het buitenland.
Kies de juiste klanten en markten om zaken te doen
Identificeer snel kansen voor veilige groei en uitbreiding. Met onze informatie maak je bewuste en verantwoorde keuzes om jouw omzet te vergroten.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
De kans op wanbetaling neemt toe naarmate jouw klant verder in het buitenland zit. Betaalt een buitenlandse klant niet? Dan vergoeden wij de schade.
Neem contact op