Financiering & Groei

Voldoende cash was altijd al belangrijk voor veel bedrijven. Dat belang wordt alleen maar groter omdat de risico’s steeds verder toenemen. Meer dan ooit is het zaak de groei van jouw bedrijf te beschermen met goed cashflowbeheer en optimalisatie van jouw werkkapitaal.
Neem contact op

Zorg dat groei niet jouw grootste bedreiging wordt.

In een periode van snelle groei kan jouw financiële situatie steeds ingewikkelder worden en jouw financiële berekeningen steeds complexer. Je hebt regelmatig afspraken met jouw bank en het financieel team heeft het ontzettend druk.

Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot financiering. Een van de belangrijkste factoren is het onderhouden van een vertrouwensrelatie met jouw bank. Daarvoor moet je duidelijk toelichten wat de aard van jouw financiering is en hoe je winst genereert en jouw marges beschermt. Het kunnen aantonen van degelijk financieel management kan voordelen opleveren bij onderhandelingen met jouw bank. Om je hierbij te helpen schreven wij hierover enkele artikelen en tips.  

Kies voor zekerheid

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpt Euler Hermes als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op.

Bekijk onze oplossingen