Ken jij al jouw bedrijfsrisico's

Onderneem met lef. Maar ken jouw risico's.

Ondernemen? Kijk ook naar jouw risico's!

Bedrijfsrisico's zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen ontstaan binnen jouw organisatie, jouw toeleveringsketen of als gevolg van de veranderende wereldpolitiek of internationale samenwerkingsverbanden. Denk bijvoorbeeld aan de Brexit.

Uit de Risk Barometer 2018 van de Allianz Group blijkt dat bedrijfsonderbrekingen, cyberincidenten en natuurrampen de drie grootste risico's vormen voor bedrijven wereldwijd.  Geen enkel risico is hetzelfde: sommige risico's zijn urgenter dan andere, sommige risico's hebben grotere gevolgen terwijl weer andere risico's moeilijk en soms zelfs helemaal niet te voorspellen zijn. En hoewel je als ondernemer waarschijnlijk vindt dat risico nemen er nu eenmaal bij horen, is het wel slim om er even bij stil te blijven staan. Om je hierbij te helpen schreven wij een e-book.

Kies voor zekerheid

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpt Euler Hermes als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op.

Bekijk onze oplossingen