Ken al jouw bedrijfsrisico's

Onderneem met lef, maar ken jouw risico's.

Ondernemen? Kijk ook naar jouw risico's!

Bedrijfsrisico's zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen ontstaan binnen jouw organisatie, jouw toeleveringsketen of als gevolg van de veranderende wereldpolitiek of internationale samenwerkingsverbanden. Denk bijvoorbeeld aan de Brexit.

Uit de Risk Barometer 2018 van de Allianz Group blijkt dat bedrijfsonderbrekingen, cyberincidenten en natuurrampen de drie grootste risico's vormen voor bedrijven wereldwijd.  Geen enkel risico is hetzelfde: sommige risico's zijn urgenter dan andere, sommige risico's hebben grotere gevolgen terwijl weer andere risico's moeilijk en soms zelfs helemaal niet te voorspellen zijn. En hoewel je als ondernemer waarschijnlijk vindt dat risico nemen er nu eenmaal bij horen, is het wel slim om er even bij stil te blijven staan. Om je hierbij te helpen schreven wij een e-book.

Kies voor zekerheid bij financiering en groei

Je bent liever bezig met ondernemen. Dat begrijpen wij als geen ander. Som moet je extra investeren. Een kredietverzekering kan daarbij helpen. Heb je een financiering nodig, dan ziet jouw bank onze kredietverzekering  als extra zekerheid. Een kredietverzekering geeft namelijk betalingszekerheid, zowel voor binnenlandse als buitenlandse klanten. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op jouw eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat klanten jouw facturen altijd betalen, maar gaat het toch mis dan vergoeden wij de schade.