Jouw omzet vergroten

Hoe jij op een veilige manier jouw omzet kan laten groeien

Hoe je veilig jouw omzet laat groeien

Een sterke en winstgevende omzetgroei realiseren blijkt voor veel ondernemingen een enorme uitdaging. De kans op succes wordt groter wanneer je een strategisch plan hebt en over de middelen beschikt om met vertrouwen nieuwe kansen te grijpen.

Hoe pas je de groeistrategie van jouw onderneming aan als je zeker weet dat je wordt betaald voor alles wat je verkoopt? Geeft dit je de mogelijkheid om met meer of andere klanten zaken te doen? We maakten een infographic met 3 manieren waarop je jouw omzet veilig kan laten groeien.

Kies voor zekerheid

Een goed debiteurenbeheer proces toont aan dat risicomanagement voor jou belangrijk is en dat je over efficiënte financiële tools beschikt. Een van de belangrijkste tools in jouw debiteurenbeheer proces kan een kredietverzekering zijn. Met een kredietverzekering krijg je toegang tot uitgebreide en up-to-date informatie over bestaande en nieuwe klanten. Hiermee maak je een gedegen en goed onderbouwde toekomstplanning en omzetprognose. En dit kan je helpen in jouw gesprekken met de bank.

Het afsluiten van een kredietverzekering kan zorgen voor een hoger rekening-courantkrediet, een lagere voorfinancieringsrente voor openstaande vorderingen of beschikbaarheid van andere financieringsmogelijkheden. Dit kan jouw volgende stap op de internationale of nationale markt ondersteunen.

Bekijk onze oplossingen