Jouw omzet vergroten

Ontdek hoe jij op een veilige manier jouw omzet kan laten groeien

Hoe je veilig jouw omzet laat groeien

Een sterke en winstgevende omzetgroei realiseren blijkt voor veel ondernemingen een enorme uitdaging. De kans op succes wordt groter wanneer je een strategisch plan hebt en over de middelen beschikt om met vertrouwen nieuwe kansen te grijpen.

Hoe pas je de groeistrategie van jouw onderneming aan als je zeker weet dat je wordt betaald voor alles wat je verkoopt? Geeft dit je de mogelijkheid om met meer of andere klanten zaken te doen? We maakten een infographic met 3 manieren waarop je jouw omzet veilig kan laten groeien.

Hoe kan een kredietverzekering jouw bedrijf helpen te groeien?
 

Informatie over de financiele situatie van jouw klanten
Je krijgt toegang tot uitgebreide informatie over de financiële situatie van jouw klanten. Zo weet je precies met wie je zakendoet, ook in het buitenland.
Kies de juiste klanten en markten om zaken te doen
Identificeer snel kansen voor veilige groei en uitbreiding. Met onze informatie maak je bewuste en verantwoorde keuzes om jouw omzet te vergroten.
Wij betalen de schade die jouw bedrijf oploopt als klanten de facturen niet betalen
De kans op wanbetaling is altijd aanwezig als je op krediet levert.  Een kredietverzekering vergoedt de schade als een klant jouw facturen niet meer kan betalen.

Kies voor zekerheid

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpt Euler Hermes als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op.

Bekijk onze oplossingen