Kredietcheck zakelijke klanten

Hoe goed ken jij de financiële situatie van jouw klanten?

Ondernemen is risico nemen: doe dit wel verantwoord

Veel ondernemers baseren hun zakelijke beslissingen op betrouwbare informatie. Een gesprek met een potentiele afnemer kan heel goed verlopen, maar ga je af op die betrouwbare blik van de persoon tegenover je? Met wie en wat voor een organisatie ga je eigenlijk in zee? En is de persoon met wie je aan tafel zit wel tekenbevoegd? Gelukkig kun je gebruik maken van onze kennis en uitgebreide informatie over meer dan 83 miljoen bedrijven wereldwijd.

 

Kredietcheck: voorkomen is beter dan genezen

Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij veel kennis in huis over de oorzaken en gevolgen van schade door wanbetaling. Onze risicoanalisten staan voor jou opgesteld om het risico van non-betaling door bedrijven in een bepaald land of in een bepaalde sector te beoordelen. Onze methodologie bestaat uit het analyseren van honderden economische indicatoren, zowel kwantitatief als kwalitatief. Op die manier begrijpen wij de economische, politieke, zakelijke omgeving, commerciële en financieringsrisico's het best. Dit resulteert in een kredietcheck of ook wel kredietlimiet of grade genoemd.

Met een kredietscore van een organisatie op zak maak je een zorgvuldige afweging om wel of niet met bepaalde partijen in zee te gaan. Met andere woorden: Voldoet de financiële situatie van jouw klant aan het gewenste niveau? Kan deze afnemer nu en in de toekomst aan zijn financiële verplichtingen voldoen? Welke betaalafspraken maak je met deze klant? Cruciale besluiten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf winstgevend is en blijft!

Benieuwd hoe onze kennis jou kan helpen?
 

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpt Euler Hermes als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op. Bekijk onze video en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.
Bekijk hoe Euler Hermes jouw bedrijf helpt veilig zaken te doen

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

073 688 96 76 Offerte Contact