Kredietcheck zakelijke klanten

Hoe goed ken jij de financiële situatie van jouw klanten?

Een kredietcheck geeft jouw vertrouwen om zaken te doen

Veel ondernemers baseren hun zakelijke beslissingen op betrouwbare informatie. Een gesprek met een potentiele afnemer kan heel goed verlopen, maar ga je af op die betrouwbare blik van de persoon tegenover je? Met wie en wat voor een organisatie ga je eigenlijk in zee? En is de persoon met wie je aan tafel zit wel tekenbevoegd? Gelukkig kun je gebruik maken van onze kennis en uitgebreide informatie over meer dan 83 miljoen bedrijven wereldwijd. Vraag eens een kredietcheck aan.  

 

Kredietcheck: voorkomen is beter dan genezen

Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij veel kennis in huis over de oorzaken en gevolgen van schade door wanbetaling. Onze risicoanalisten staan voor jou opgesteld om het risico van non-betaling door bedrijven in een bepaald land of in een bepaalde sector te beoordelen. Onze methodologie bestaat uit het analyseren van honderden economische indicatoren, zowel kwantitatief als kwalitatief. Op die manier begrijpen wij de economische, politieke, zakelijke omgeving, commerciële en financieringsrisico's het best. Dit resulteert in een kredietcheck of ook wel kredietlimiet of grade genoemd.

Met een kredietscore van een organisatie op zak maak je een zorgvuldige afweging om wel of niet met bepaalde partijen in zee te gaan. Met andere woorden: Voldoet de financiële situatie van jouw klant aan het gewenste niveau? Kan deze afnemer nu en in de toekomst aan zijn financiële verplichtingen voldoen? Welke betaalafspraken maak je met deze klant? Cruciale besluiten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf winstgevend is en blijft!

Benieuwd hoe onze kennis jou kan helpen?
 

Ondernemers houden zich liever bezig met de eigen business. Dat begrijpt Euler Hermes als geen ander. Met onze kredietverzekeringen zorgen wij voor zekerheid. Dan hoef je niet wakker te liggen omdat een grote factuur misschien onbetaald blijft. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op je eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat er geen wanbetaling plaatsvindt, maar de gevolgen vangen wij voor je op. Bekijk onze video en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.
Bekijk hoe Euler Hermes jouw bedrijf helpt veilig zaken te doen

Kies voor meer zekerheid bij nieuwe en bestaande klanten

Naarmate jouw bedrijf groeit, nemen ook de bedragen van de facturen toe. Het kan ook zijn dat je jouw activiteiten naar het buiteland uitbreidt of je nieuwe markten aanboort. Het is dan verstandig geen risico’s te nemen of deze zoveel mogelijk te beperken of af te dekken.

Je bent liever bezig met ondernemen. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze kredietverzekeringen  zorgen wij voor meer zekerheid. Dan heb je geen twijfel meer of je die grote opdracht wel aan moet nemen. En lig je niet wakker omdat je twijfelt of een grote factuur wel betaald wordt. Een kredietverzekering geeft betalingszekerheid. Veel ellende wordt voorkomen en jij kunt je maximaal concentreren op jouw eigen zaak. Een kredietverzekering is geen garantie dat klanten  jouw facturen altijd betalen, maar gaat het toch mis dan vergoeden wij aan jou de schade.

Neem contact op
Kredietverzekeringen
Veelgestelde vragen