Waar let u op als u gaat exporteren

Grijp de kansen die buitenlandse markten en klanten bieden!

Neem contact op

Ga voor groei en bekijk de mogelijkheden voor export 

Nieuwe markten en klanten in het buitenland bieden kansen. U heeft de mogelijkheid uw bedrijf te laten groeien. Maar nieuwe en soms ook onbekende markten gaan hand in hand met risico's. Want wat weet u nu van uw nieuwe klanten? . Als dat degelijke, betrouwbare partijen zijn, dan bieden zij de zekere basis die nodig is voor verantwoorde groei. U wilt profiteren van export en niet dat uw bedrijf in de financiële problemen belandt. U doet er dan ook verstandig aan u te verdiepen in de risico’s die u loopt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. We vertellen u er graag meer over in onderstaande video:

Waarom een kredietverzekering afsluiten bij export?

KLANTINFORMATIE

Kredietverzekeraars zoals Euler Hermes beschikken over informatie per land, per sector en per bedrijf over betalingsgewoonten en kredietwaardigheid. Zo weet u precies met wie u zakendoet en vermindert u de kans op wanbetaling.

ALTIJD UW GELD

De kans op wanbetaling neemt toe naarmate uw klant verder in het buitenland zit. Hoe reageert u als een buitenlandse klant niet betaalt. Weet u welke incassoregels er gelden in overzeese landen? Een kredietverzekering neemt u dit werk uit handen.

KANSEN BENUTTEN

Geld dat vastzit in orders die nog niet betaald zijn, gaat ten koste van uw werkkapitaal. Geld dat u nodig heeft om uw eigen groei te financieren. De zekerheid van betaling (dankzij een kredietverzekering) geeft u extra financiële ruimte.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op

Als u exporteert is het belangrijk dat u weet met wie u zakendoet. Vraag nu de gratis klantencheck aan en wij sturen u een risicobeoordeling van 3 klanten of prospects.

Klantencheck aanvragen