Waar let je op als je gaat exporteren

Grijp de kansen die buitenlandse markten en klanten bieden!

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Ga voor groei en bekijk de mogelijkheden voor export 

Nieuwe markten en klanten in het buitenland bieden kansen. Je hebt de mogelijkheid jouw bedrijf te laten groeien. Maar nieuwe en soms ook onbekende markten gaan hand in hand met risico's. Want wat weet je nu van deze nieuwe klanten? Als dat degelijke, betrouwbare partijen zijn, dan bieden zij de zekere basis die nodig is voor verantwoorde groei. Je wilt profiteren van export en niet dat jouw bedrijf in de financiële problemen belandt. Je doet er dan ook verstandig aan je te verdiepen in de risico’s die je loopt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. We vertellen je er graag meer over in onderstaande video:

Waarom een kredietverzekering afsluiten bij export?

KEN JE KLANTEN

wij beschikken over informatie per land, per sector en per bedrijf over betalingsgewoonten en kredietwaardigheid. Zo weet je precies met wie je zakendoet en verminder je de kans op wanbetaling.

ALTIJD JOUW GELD

De kans op wanbetaling neemt toe naarmate jouw klant verder in het buitenland zit. Hoe reageer je als een buitenlandse klant niet betaalt. Weet je welke incassoregels er gelden in overzeese landen? Een kredietverzekeraar neemt dit werk uit handen.

FINANCIELE RUIMTE

Geld dat vastzit in orders die nog niet betaald zijn, gaat ten koste van jouw cashflow. Geld dat je nodig hebt om jouw eigen groei te financieren. Met een kredietverzekering heb je de zekerheid van betaling. Dit geeft je extra financiële ruimte.

Als je exporteert is het belangrijk dat je weet met wie je zakendoet. Vraag nu de gratis klantencheck aan en wij sturen je een risicobeoordeling van 3 klanten of prospects.

Klantencheck aanvragen