Hoe kan ik extra financiering van mijn bank krijgen?

Lees hoe een kredietverzekering helpt

Neem contact op Bekijk onze oplossingen

Extra financiering en meer werkkapitaal 

Beheer en toegang krijgen tot werkkapitaal is vaak een uitdaging, zeker voor MKB bedrijven. Als de kansen zich voordoen en de groei versnelt, neemt ook de druk op uw financiële middelen toe en wordt de financiering complexer. Besprekingen met de bank staan vaker in uw agenda en het financiële team staat onder druk als verschillende scenario's worden uitgewerkt.

Er zijn vele opties voor betere toegang tot financiering door uw bank. Eén belangrijke factor daarbij is een sterke relatie met de bank. U laat duidelijk zien hoe u uw bedrijfsfinanciën structureert, omzet behaalt en marges beschermt. Duidelijke beleidsrichtlijnen zorgen voor een betere uitgangspositie tijdens onderhandelingen, risicobeoordelingen en due diligence onderzoek.

Een kredietverzekering kan helpen bij de vraag naar extra financiering

Een beleid dat de relatie met klanten onderbouwt toont aan dat risicomanagement voor u belangrijk is en dat u over efficiënte financiële instrumenten beschikt. Vooral als uw bedrijf groeit en u vele nieuwe klanten krijgt, Met een kredietverzekering krijgt u toegang tot krachtige informatiebronnen, die leiden tot een betere toekomstplanning en omzetprognoses. Dat kan zelfs nog meer worden verbeterd met onze SmartLink service, die in uw systemen wordt geïntegreerd.

Banken kunnen op verschillende manier op deze indicatoren reageren, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf en de strategieën die u volgt. Een hoger rekening-courantkrediet, een lagere voorfinancieringsrente voor openstaande vorderingen of beschikbaarheid van andere financieringsmogelijkheden, kan uw volgende stap op de internationale of nationale markt ondersteunen.

Een kredietverzekering biedt vele voordelen. Neem nu contact op met ons team van experts en wij leggen graag de basisprincipes en voordelen voor uw bedrijf uit.

Krijg meer financiering bij uw bank en toegang tot extra werkkapitaal.

Neem contact op Bekijk onze oplossingen

MKB bedrijven en ondernemers zijn zich goed bewust van de problemen die verband houden met de solvabiliteitsratio en werkkapitaalbeheer. Uw bedrijf heeft flexibele financiering nodig zodat u kansen op bestaande en nieuwe markten kunt grijpen. Voordat u een lening krijgt, overwegen banken en investeerders zorgvuldig de kracht van uw financiële structuur. En als u groeit, controleren nieuwe klanten uw bedrijfsresultaten en stabiliteit. Overweeg een kredietverzekering om uw financiële partners gerust te stellen en aanvullende bankfinanciering beschikbaar te houden. U verbetert zo de flexibiliteit van uw financiering en toont de kwaliteit van uw risicomanagement aant, waardoor winstgevende groei mogelijk wordt.